סגור
כנס TECH TLV - דן פסו אבלגון
(צילום: קובי קואנקס, צילום ושידור: Streame)

Tech TLV
סדר בתרומות, קניות בגדים בתלת מימד ומנוי לשירותי חירום: שלושה סטארט-אפים שצריך להכיר

"מהפכת הבינה המלאכותית מאפשרת לחבר בין תורמים ל-1.8 מיליון עמותות רשומות", כך סיפר דן פסו אבלגון , מייסד משותף ומנכ״ל bono בוועידת Tech TLV של כלכליסט ולאומי טק. אהדאב סרהן , מנכ״לית  shoppyfit סיפרה: "אנו שואפים לשנות את קניית הבגדים אונליין וליצור חוויה טובה יותר". לי שריר דולב, מייסדת שותפה ומנכ״לית Relyon.ai סיפרה "היו לנו כבר 16 מקרים של הצלת חיים בזמן אמת"

"בארה״ב יש למעלה מ-100 תורמים שתורמים 140 מיליארד דולר בשנה. תהליך התרומה היום מתסכל ומבולגן, אני לא באמת יודע איך ולמי תרמתי, הסטארט-אפ שלנו נועד לפשט את תהליך התרומה. מקבלים מאיתנו רשימת עמותות שעוסקת בנושא שעבורו תרצו לתרום, אנחנו יודעים לכמת ולהגיד מה הכסף שלכם יעשה ולאן יופנה. בהמשך תקבלו גם עדכון על ההשפעה שלכם באמצעות התרומות ובסוף השנה תקבלו חשבונית אחת למס עם כל התרומות שלכם. אפשר לקבל גם סיכום כמו בספוטיפיי שאפשר לשתף ולהציג את האימפקט שלכם כדי לעודד אחרים לתרום. מהפכת הבינה המלאכותית מאפשרת לראשונה לחבר בין התורמים ל-1.8 מיליון עמותות רשומות", כך סיפר דן פסו אבלגון , מייסד משותף ומנכ״ל bono על הסטרט-אפ שלו בוועידת Tech TLV של כלכליסט ולאומי טק.
אהדאב סרהן, מנכ״לית הסטארט-אפ shoppyfit סיפרה: "אנחנו שואפים לשנות את הדרך של קניית בגדים אונליין וליצור חוויה טובה יותר מאשר בחנות או באונליין הרגיל. לעתים קרובות מקבלים בגד מאוד שונה ממה שהיה מוצג בתמונה, גם לעסקים זה עולה מיליארדי דולרים כל הטיפול בהחלפות והחזרות. הפתרונות הקיימים הם בעולם הדו ממדי ועדיין ללא מידע על גוף האדם בתלת מימד. אנחנו מבקשים מהלקוחות תמונה של הגוף הקדמי וממנה בונים דגם תלת ממדי - מעין דוגמנית דיגיטלית שמודדת עבורכם את הבגדים. כמו כן אנחנו נותנים לחנויות דשבורד חכם שיוכל לראות את הדאטה של הלקוחות כדי שיוכלו לשפר את הייצור ולהתאים את המוצרים טוב יותר ללקוחות".
כנס TECH TLV - אהדאב סרהן
(צילום: קובי קואנקס, צילום ושידור: Streame)

לי שריר דולב, מייסדת שותפה ומנכ״לית Relyon.ai סיפרה כי "המודל של הסטארט אפ שלנו הוא מנוי חודשי לשירותי חירום אישיים. זה מוצר שעולה כמו קפה וכריך בארומה והוא נועד לייצר תחושת ביטחון אישי. זה יכולים להיות הורים שדואגים לילד שנסע לאילת לראשונה לבד, זו אישה שעובדת עד מאוחר וחוששת מהליכה בחניון. אחת הפונקציות, שנבנתה יחד עם פורום מיכל סלה, מאפשרת להזעיק עזרה מידית לנשים באמצעות מילות קוד שנאמרות בסביבת הטלפון שלהן. חברנו לחברות אבטחה פרטיות והפכנו את המוקד לחכם ויש גם אפליקציה עם שירותים מותאמים, ניטור, איתור משפחה ואבטחה, ושירותי מיקום. היו לנו כבר 16 מקרים של הצלת חיים בזמן אמת".
כנס TECH TLV - לי שריר דולב
(צילום: קובי קואנקס, צילום ושידור: Streame)