"פוטנציאל הכנסות של 130 מיליון דולר לבריינסווי"
חברת היעוץ Cameron Associates מציגה בסקירה למשקיעים את יתרונות החברה מול המתחרות, ומציינת כי בשוק עם מחזור שנתי של עד 6 מיליארד דולר תספיק לבריינסווי חדירה של 1% להשגת יעד ההכנסות הגבוה
סקירה חיובית לחברת בריינסווי: חברת היעוץ Cameron Associates פרסמה היום תחזית אופטימית לחברה העוסקת במחקר ופיתוח של מכשיר רפואי לטיפול בהפרעות בתפקודי המוח, וציינה כי פוטנציאל ההכנסות השנתיות שלה עשוי להגיע לעשות מיליוני דולרים.
קמרון מציגה את פעילותה של בריינסווי ובין השאר מציינת את העובדה כי בתחילת השנה קיבלה החברה בניהולו של עוזי סופר, את אישור מנהל המזון והתרופות בארה"ב (FDA) לטיפול במכשיר ה-Deep-TMS שלה בחולי דיכאון, שטיפול תרופתי לא הביא לשיפור במצבם.
על פי הסקירה, כל טיפול יחיד במערכת ה-TMS עולה למערכת הבריאות האמריקאית כ-200 דולר.
קנייה חזקה | קנייה | המתן | מכירה | מכירה חזקה |
קמרון מציינת כי תספיק חדירת בריינסווי ל-1% משוק התרופות לדיכאון בארה"ב על מנת לייצר הכנסות פוטנציאליות של 130 מיליון דולר בשנה. על פי הסקירה, כ-10%-20% מהסובלים מהפרעת דיכאון אינם מגיבים (או שמגיבים ברמה קטנה) לתרופות, ושווי הטיפולים של קבוצה זו בארה"ב עוד על 3-6 מיליארד דולר לשנה. בשוק זה, על פי קמרון, יש לבריינסווי יתרון על פני המתחרות בנתוני ההצלחה שנרשמו במטופלים.
"פוטנציאל ההכנסות של 130 מיליון דולר אינו כולל את הפוטנציאל הקיים ביותר מ-20 טיפולים אחרים אותם פיתחה החברה, ש-8 מתוכם זכו כבר לאישור שיווק באירופה", נאמר בהמלצת קמרון.
מעבר לטיפול להפרעת דיכאון, בריינסווי קיבלה באירופה אישורי שיווק של טיפול באמצעות ה-TMS בהתמכרות לסיגריות, כאב כרוני, הפרעה פוסט טראומטית, פרקינסון, אלצהיימר, סכיזופרניה, אוטיזם והפרעה דו קוטבית (מאניה-דפרסיה).