ועידות ניו יורק 2022 ועידת ישראל-יוון לונדון 2023 ניו יורק 2024 כלכלה ירוקה כנס מיליון להייטק Power in Diversity הוועידה הלאומית לאנרגיה פינטק 2022 עתיד הרפואה ועידת הנדל"ן 2021 פינטק 2023 TECH TLV שבוע הסטארטאפים 2023 HealthTech משפיעות על הכלכלה The next big thing כנס כלכלת הקנאביס ועידת האנרגיה 2022 פינטק דיסקונט פריפריה טק חדשנות באשראי שבוע הסטארטאפים 2024 Banking AI Mentor Class מקומי.קום 2024 פורום היוניקורנס 2022 ארכיון הוועידות The Hi-Tech Effect Meet&Tech ועידה לאומית לתשתיות אי-קומרס 2021 Agrifood Tech כנס הגיוון הכלכלית הלאומית 23 כנס יזמים ותעשיינים פורום היוניקורנס שבוע הסטארטאפים 22 כנס האיקומרס IPM SUMMIT Expanding Horizons FoodTech2023 שוק ההון 2024 AISRAEL 2024 כנס התחדשות עירונית Israeli Climate Awards המוח האוטיסטי איקומרס 2022 השקעות גלובליות כנס הענן והדאטה שוק ההון 22 TechTLV2022 Innovation Cocktail Work after Work הפורום הכלכלי ערבי כנס ביטחון המזון מיאמי 2024 ניו יורק 2021 כנס השירות 2022 גיימינג 2022 טוקיו 2023 כנס אחריות סביבתית כלכלת הנדל"ן Roadshow Event כנס סייבר 2022 ClimateTech תחזיות 2024 מובילות את ישראל שבוע החדשנות 2022 גיימינג 2023 אקדמיה שעובדת כנס מוסדיים FOODTECH 2022 GeoInt360 שבוע החדשנות Tech@Work לוגיסטיטק Open Banking שש אחרי המלחמה כנס בילינסון לחדשנות טק עצמאות גיימינג 2024 PropTech ecommerce 360 Tech on the Beach ועידת החוסן הישראלי הייטק 2022 כנס המטרו 2023 ועידת האנרגיה 2021 צמיחה בעולמות האשראי RoadShow Event 23 כנס AI לונדון 2024 ביטחון אנרגטי Let's Talk Cyber כנס כלכלת המחר הכלכלית הלאומית 22 נגישות בטוחה Early on the spot משלחת העסקים לפריז TechTLV2024 הכלכלית הלאומית 24 Future of Higher Education לונדון 2022 Work Tech השקעות בראי גלובלי כנס הצמיחה שוק ההון 2023 מפתחים בחזית 2023 +Startup בטיחות במקומות עבודה +Startup Let's Talk Fintech ליברליות אונליין ניהול פיננסי השקעות ופיננסים כנס החלל 2024
באנר ועידת ניו יורק דף כתבה

ועידת ניו יורק

מה סטארט-אפיסטים ישראלים מחפשים בניו יורק?

הזדמנות נדירה לפגוש משקיעים, ולא רק את "החשודים המיידיים", שמחפשים את היזמים הישראלים

שירות כלכליסט 22:4716.04.17

למה יזמים ישראלים צריכים לארוז מזוודה ולטוס לניו יורק באמצע מאי? ועידת "כלכליסט" תהיה מרתקת, כמובן. על הבמה המרכזית יהיו כוכבים שכדאי לשמוע, אבל סטארטאפיסטים אוהבים לשאול: מה ייצא לי מזה? התשובה: זו תהיה הזדמנות נדירה לפגוש משקיעים, ולאו דווקא את "החשודים המיידיים", במפגשי משקיעים-יזמים לאורך שלושת ימי הוועידה, ובמיוחד באירוע ייחודי ב-18 במאי.

 

לפרטים והרשמה לוועידת ניו יורק לחצו כאן

 

קחו למשל את חוזה מוגרבי, אחד מאספני האמנות הגדולים בעולם, המחזיק את האוסף הגדול ביותר של יצירותיו של אנדי וורהול, שהחל להשקיע מתחת לרדאר בסטארט-אפים ישראליים. 

מימין האוורד זמסקי, אפי אפשטיין, ג'ון סטיינברג ומיטש גרבר מימין האוורד זמסקי, אפי אפשטיין, ג'ון סטיינברג ומיטש גרבר

 

או מיטש גרבר, אחת הדמויות הבולטות בעולם הבידור המקוון. כמנכ"לCaesars Interactive Entertainment הוא הוביל ב-2011 את רכישת פלייטיקה הישראלית וכן את מכירתה ב-2016 ל-Giant Interactive תמורת 4.4 מיליארד דולר. נוסף על כך מכהן גארבר כיו"ר מפעילת מופעי הבידור האקרובטיים Cirque du Soleil.

 

או ג'ון סטיינברג, לשעבר נשיא וסמנכ"ל התפעול של באזזפיד, כיום מייסד ומנכ"ל Cheddar, סטארט-אפ חדשני בתחום הווידיאו שיושב בצומת של חדשות עסקים ותרבות. כאחד מ-40 האנשים המשפיעים ביותר מתחת לגיל 40, על פי מגזין "Ad Age", סטיינברג נחשב לכוכב בסצנת המדיה בניו יורק, ומכהן גם כיועץ ל- Taboolaהישראלית.

 

או המפיק המוזיקלי זוכה פרס הגראמי סטיב גרינברג, שעומד כיום בראש הלייבלS-Curve Records. גרינברג כיהן בעבר כנשיא קולומביה, ראש מחלקת פיתוח האמנים של וורנר, ראש לייבל הדאנס של אטלנטיק וסגן הנשיא של מרקורי. את הגראמי קיבל על הפקת הלהיט המיתולוגי "Who Let the Dogs Out".  
מימין סטיב קרבון, מייקל רונן, ג'וי מרקוס וסטיב גרינברג מימין סטיב קרבון, מייקל רונן, ג'וי מרקוס וסטיב גרינברג

 

או כפיר גודריץ', האחראי לתחום הטכנולוגיה הבינלאומי בבלאקרוק, קרן ההשקעות הגדולה בעולם שמנהלת נכסים בשווי מוערך של יותר מ-5 טריליון דולר. במסגרת תפקידו מנווט גודריץ' את ההשקעות של גוף ענק זה בכל הנוגע לאיתור הזדמנויות בינלאומיות בתחום הטכנולוגיה.

 

או אפי אפשטיין, שותפה-מנהלת בקרן ההשקעות סאונד ונצ'רס של אשטון קוצ'ר, שהשקיעה עד כה בכמה חברות בישראל, בהן אפליקציית התחבורה הציבורית מוביט, סנטינל וואן ו-Houzz.

 

או ריק סקנלון, שותף-מייסד בקרן ההון סיכון Marker, שהשקיעה בחברות כמו Glide, Taboola וטים 8.  
מימין אהרון אהרון, שלי לנצמן, פנחס בוכריס ודרור ירושלמי מימין אהרון אהרון, שלי לנצמן, פנחס בוכריס ודרור ירושלמי

 

הרשימה ארוכה, והמשקיעים מגיעים ממספר רב של גופים: מבנק ההשקעות גולדמן זאקס; דרך קרנות הון סיכון בינלאומיות מובילות, דוגמת ונרוק וקיינן פרטרנס, ומשקיעי קרנות הון סיכון ישראליות כמו רמי ברכה מפיטנגו, קובי רוזנגרטן ופיונה דרמון מ-JVP, אבי זאבי מכרמל, אריק קלינשטיין מגלילות קפיטל, טל בר נוח מדיסרפטיב ופנחס בוכריס מ-State of Mind; ועד למועדוני משקיעים אמריקאיים דוגמת גוף ההשקעות של בוגרי אוניברסיטת הרווארד.

 

בין משקיעי הסיד האמריקאים ניתן יהיה לפגוש משקיעים מקרנות הון סיכון דוגמתStory VC, QB1 Ventures ו-Flight VC. משקיעי הסיד האמריקאים מחפשים חברות בעלות טכנולוגיות חדשניות המתמקדות במגוון רחב של תעשיות, שכוללות את הרכב האוטונומי, AI, תשתיות אנרגיה, טלקום ומדיה, שיווק ועוד.

 

לפרטים והרשמה לוועידת ניו יורק לחצו כאן

 

תוכנית הוועידה – גם מסיבה על הגג 

היום הראשון של הוועידה, 16 במאי, ייפתח באירוע קוקטייל חגיגי בבית קאדילק, שם ייחשפו המשתתפים לעתיד הנהיגה. בערב תיערך מסיבת השקה חגיגית על הגג של Dream Downtown Hotel, המלון הרשמי של הוועידה. ב-17 במאי תתקיים הוועידה עצמה, שבה ייקחו חלק כמה מהדמויות הבולטות בעולם העסקים וההייטק הניו-יורקי. הוועידה תיערך ב-New World Stage, מהאולמות האיקונים של אוף-ברודווי, שמשמש גם כבית של המחזמר החתרני אבניו Q.

 

היום השלישי של האירוע ייפתח בריצת בוקר אקסקלוסיבית על ה-High Line בהשתתפות יזמים ומשקיעים ובהובלת איש הברזל וכתב ההייטק של "כלכליסט" מאיר אורבך. מהלך היום יוקדש למפגשי פיצ'ינג, שייערכו ב-SOSA NY, ובהם יזמים ישראלים ייפגשו עם נציגי קרנות ה-VC המובילות בניו יורק. בהמשך היום יתקיימו סיורים בשורה של חברות וארגונים מובילים, ובראשם מטה גוגל בניו יורק וחדר החדשות של בלומברג. לאורך שלושת ימי הוועידה סטארט-אפים ישראליים בניו יורק יפתחו את דלתותיהם למשתתפים, ויעניקו להם אפשרות להציץ לפעילותם השוטפת.

 

אחד המשתתפים הבולטים במשלחת לניו יורק הוא אהרון אהרון, מנכ"ל רשות החדשנות. אהרון נכנס לתפקיד בינואר שעבר, אחרי שמשנת 2011 כיהן כסגן נשיא טכנולוגיות חומרה ומנכ"ל אפל ישראל. אהרון מילא בעבר שורה של משרות בכירות במשק, ובהן מנכ"ל ויו"ר קמרו, יו"ר דיסקרטיקס ומנכ"ל סיברידג' וכן שימש בשורה של תפקידים בכירים בכמה חברות טכנולוגיה מובילות, כמו צורן ו-IBM. הוא המנכ"ל הראשון של אפל בישראל, ולמעשה הקים את מרכז הפיתוח והיה אחראי לגיוס מאות עובדים המועסקים כיום בחיפה ובאזור המרכז. המרכז בישראל נחשב אסטרטגי מאוד בעבור ענקית הטכנולוגיה.

 

מימין ריק סקנלון, פיונה דרמון, גלעד לוטן ואדם סינגולדה מימין ריק סקנלון, פיונה דרמון, גלעד לוטן ואדם סינגולדה

 

יזמים ישראלים בולטים: סינגולדה וחברים

בין היזמים הישראלים: אדם סינגולדה, מייסד Taboola, חברת המלצות התוכן המצליחה ואחד מחדי-הקרן הספורים של עולם הסטארט-אפים הישראלי. החברה, שמפעילה משרדים בניו יורק, מייצרת המלצות תוכן למאות אתרים, אשר אליהן נחשפים מאות מיליוני גולשים.

 

רון יקותיאל, מייסד ומנכ"ל Kaltura, אחת מפלטפורמות הווידיאו המשפיעות ברשת, שמספקת שירותים לגופי שידור וחברות מדיה מובילות כמו HBO, NBC Universal, WB, פרמאונט ו-TMZ.

 

ליעד אגמון, מנכ"ל Dynamic Yield, שמספקת שירותי פרסונליזציה למשווקים ומותגים בתחומי המסחר המקוון, המדיה, הגיימינג והתיירות, עם ריץ' של חצי מיליארד גולשים.

 

דניאל רמות, מנכ"ל ומייסד Via, אחת החברות המדוברות ביותר בניו יורק, שמערכת מוניות השירות החכמות שלה הפכה לסנסציה עירונית ואילצה אפילו את ענקית התחבורה הציבורית Uber להציע שירות דומה ומשלה.

 

דרור ירושלמי, מייסד ומנכ"ל Valens, שמפתחת שבבים להעברת תוכני וידיאו וקול באיכות גבוהה, והטכנולוגיה שפיתחה כבר הפכה לסטנדרט עולמי.

 

אריאל מייסלוס, אחד מהיזמים הבולטים בישראל. כאחד ממייסדי אנוביט הוא הוביל למכירה ההיסטורית לאפל, הרכישה הראשונה של ענקית הטכנולוגיה בישראל. כיום הוא עומד בראש Startoscale, שפיתחה מערכת המספקת לארגונים וחברות ענן פרטי שירות מלא, אלטרנטיבי לאמזון, אשר מאפשר להם להעביר את הדאטה סנטר שלהם לענן בבת אחת.

 

תומר תגרין, מנכ"ל Yotpo, חברה שמסייעת לספקי מוצרים ומפתחי אפליקציות באמצעות יצירת ממשק שמעודד לקוחות ומשתמשים אמיתיים לכתוב ביקורות על המוצרים והשירותים שקיבלו. כמו כן החברה מאפשרת למנף את הביקורות החיוביות על מנת ליצור מכירות נוספות.

 

ליאור זלמנסון, המייסד והמנהל האמנותי של פסטיבל פרינט סקרין, שמביא לישראל מדי שנה מופעים, סרטים ומיצגים שיצרו אמנים מובילים בעולם בשילוב טכנולוגיה.

 

עמית אבנר, מייסד Taykey, שגם נבחר לרשימת 30 האנשים המשפיעים ביותר בתחום הטכנולוגיה מתחת לגיל 30 על פי "פורבס". הטכנולוגיה שפיתחה Taykey מספקת כלים לזיהוי מגמות ברשתות חברתיות, המאפשרים בין השאר ליצור פרסומות ממוקדות ובהתאמה אישית.

 

ליאור דיב, מנכ"ל Cybereason, המתמקדת באחת הרעות החולות של החיים המקוונים: נוזקות כופר, שמצפינות את הכונן הקשיח של הקורבן ומאלצות אותו לשלם לתוקף על מנת שיוכל לקבל גישה למידע שלו. התוכנה שפיתחה החברה זמינה לשימוש פרטי בחינם ויכולה לעצור לפחות 99% מנוזקות הכופר הקיימות.

 

עומר כילף, מייסד Innoviz, נמצא בחזית אחד התחומים החמים ביותר כיום – רכב אוטונומי. החברה היא מפתחת מערכת LiDAR, שמבצעת סריקה תלת-ממדית ממרחק ומספקת תמונה של סביבת הרכב ברמת דיוק גבוהה ובזמן אמת. המערכת משופרת משמעותית בהשוואה לטכנולוגיות קיימות בכמה ממדים: מחיר נמוך משמעותית, מוצר קטן יותר והעלאת הביצועים בטווח וברזולוציה.

 

מוטי כהן, העומד בראש Apester, שפיתחה מערכת להמלצות על כתבות, המתבססת על סקרים ושאלונים המוצגים באתרי תוכן. הסקר מעודד את המשתמש לענות על שאלות הקשורות לתוכן המאמר או לחוות דעה עליו, והמערכת של Apester ממליצה לו על כתבות הקשורות לדעות שהציג.

 

איתמר באנדי, מנכ"ל Glipsa של איש העסקים טדי שגיא, אשר מפתחת מגוון כלים שמאפשרים למפרסמים להגיע למשתמשים רלבנטיים, מסייעים למפתחי אפליקציות לייצר הכנסות משמעותיות מהצגת פרסומות, ומחברים בין לקוחות למוצרים תוך שימוש ברשת משתמשים מובילים ובעלי פרופיל גבוה.

 

האמן והיזם יוני בלוך הוא אחת הדמויות המוכרות והמשפיעות לא רק בסצנת הבידור הישראלית, אלא גם בתעשיית ההייטק המקומית הודות לחברת Interlude שהקים. החברה מפתחת פלטפורמה ליצירת סרטונים בהתאמה אישית, שמאפשרים למשתתף להשפיע על התנהלות הווידיאו, לשנות את זווית הצפייה ועוד. קליפ שהפיקה החברה לשיר "Like a Rolling Stone" של חתן פרס נובל לספרות בוב דילן הפך לתופעה ויראלית מדוברת ברשת ומחוצה לה.

 

רועי אדלר, מנהל פעילות הדיגיטל של WeWork, שנוסדה על ידי הישראלי אדם ניומן. WeWork מפעילה חללי עבודה שיתופיים ב-11 מדינות ומספקת שירותים נרחבים ליותר מ-30 אלף חברים בתחומים כמו נטוורקינג, נדל"ן ואפילו ביטוח הבריאות.

 

מארחים ושותפים 

בין המארחים והשותפים של "כלכליסט" בוועידה: יו"ר בנק לאומי דוד ברודט; ראש החטיבה העסקית-מסחרית של בנק לאומי קובי הבר; מנהלת חטיבת הבנקאות הדיגיטלית בלאומי תמר יסעור; מנכ"לית לאומיטק יפעת אורון; רו"ח יונתן לבנדר, שותף ב-KPMG; רו"ח עופר סלע, גם הוא שותף ב-KPMG; עו"ד עודד הר אבן, שותף מנהל ב-ZAG/S&W; עו"ד שמואל זיסמן, ממייסדי ZAG/S&W; ומשה מרי, מנכ"ל נספרסו.

בטל שלח
    לכל התגובות
    x