ועידות ניו יורק 2022 ועידת ישראל-יוון לונדון 2023 ניו יורק 2024 כלכלה ירוקה כנס מיליון להייטק Power in Diversity הוועידה הלאומית לאנרגיה פינטק 2022 עתיד הרפואה ועידת הנדל"ן 2021 פינטק 2023 כנס המסים BDO TECH TLV שבוע הסטארטאפים 2023 HealthTech משפיעות על הכלכלה The next big thing כנס כלכלת הקנאביס ועידת האנרגיה 2022 פינטק דיסקונט מנהיגות הדור הבא פריפריה טק חדשנות באשראי שבוע הסטארטאפים 2024 Banking AI Mentor Class מקומי.קום 2024 תשתיות לאומיות פורום היוניקורנס 2022 ארכיון הוועידות The Hi-Tech Effect Meet&Tech ועידה לאומית לתשתיות אי-קומרס 2021 Agrifood Tech כנס הגיוון הכלכלית הלאומית 23 כנס יזמים ותעשיינים פורום היוניקורנס שבוע הסטארטאפים 22 כנס האיקומרס IPM SUMMIT Expanding Horizons FoodTech2023 שוק ההון 2024 AISRAEL 2024 כנס התחדשות עירונית Israeli Climate Awards המוח האוטיסטי איקומרס 2022 השקעות גלובליות כנס הענן והדאטה שוק ההון 22 TechTLV2022 Innovation Cocktail Work after Work הפורום הכלכלי ערבי כנס ביטחון המזון מיאמי 2024 ניו יורק 2021 כנס השירות 2022 גיימינג 2022 טוקיו 2023 כנס אחריות סביבתית כלכלת הנדל"ן כנס האנרגיה 2024 Roadshow Event כנס סייבר 2022 ClimateTech תחזיות 2024 מובילות את ישראל שבוע החדשנות 2022 גיימינג 2023 אקדמיה שעובדת כנס מוסדיים FOODTECH 2022 GeoInt360 שבוע החדשנות Tech@Work לוגיסטיטק Open Banking שש אחרי המלחמה כנס בילינסון לחדשנות טק עצמאות גיימינג 2024 PropTech ecommerce 360 Tech on the Beach ועידת החוסן הישראלי Tech TLV 2025 הייטק 2022 כנס המטרו 2023 ועידת האנרגיה 2021 צמיחה בעולמות האשראי RoadShow Event 23 כנס AI לונדון 2024 ביטחון אנרגטי תחזיות 2025 Let's Talk Cyber כנס כלכלת המחר הכלכלית הלאומית 22 נגישות בטוחה Early on the spot משלחת העסקים לפריז TechTLV2024 הכלכלית הלאומית 24 Future of Higher Education לונדון 2022 Work Tech השקעות בראי גלובלי כנס הצמיחה שוק ההון 2023 מפתחים בחזית 2023 +Startup בטיחות במקומות עבודה +Startup Let's Talk Fintech ליברליות אונליין InvestTech 2025 ניהול פיננסי השקעות ופיננסים כנס החלל 2024

תחרות הסטארט-אפ המבטיח של הביג דאטה: הכירו את 12 המועמדים הסופיים

הזוכים בתחרות בין חברות הסטארט-אפ שתתקיים מחר במסגרת ועידת הביג דאטה, ייהנו מחבילת פרסים הכוללת ביקור מיוחד במטה מיקרוסופט העולמית בסיאטל, ואירוח מלא בוועידת כלכליסט בברלין 2019

נעמי צורף 06:4910.12.18

12 חברות סטארט אפ עלו לשלב הגמר בתחרות הסטארט אפ המבטיח מעולמות הביג דאטה וה-AI של "כלכליסט" ומיקרוסופט. הזוכה בתחרות יוכרז בוועידת הביג דאטה שתתקיים מחר (ג').

 

הזוכים בתחרות ייהנו מחבילת פרסים, הכוללת: ביקור מיוחד במטה מיקרוסופט העולמית בסיאטל - לרבות פגישות עם בכירים בחברה ובחברות טכנולוגיות בינלאומיות נוספות, כמו גם מפגש עם המובילים הטכנולוגיים של פלטפורמת הענן; ואירוח מלא בוועידת כלכליסט בברלין 2019 - לרבות טיסה ולינה לשני לילות במלון הילטון ברלין לשני נציגים בכירים מהחברה, פגישות עסקיות עם משקיעים ושותפים אסטרטגיים והשתתפות בכל אירועי הוועידה.

 

הזוכים במקום השני יזכו גם הם באירוח מלא בוועידת כלכליסט בברלין 2019, וכן ב-20 שעות ליווי שינתנו על ידי פירמת רואי החשבון המובילה KPMG סומך חייקין וב-20 שעות ליווי מקצועי ומנטורינג שינתנו על ידי Kryon Systems.

 

 

לפרטים נוספים ולהרשמה לוועידת MIND THE DATA של כלכליסט - לחצו כאן

  

 

AbiliSense

מייסדים: ארז לוגשי וקטרינה רוטנברג

החברה פתחה טכנולוגיית זיהוי קול ייחודית המבוססת על בינה מלאכותית, אשר מוטמעת במוצרי IoT ומאפשרת להם לתרגם צלילים להתרעות. היכולת הטכנולוגית, שמכונה ב־AbiliSense 'שמיעה חכמה', יכולה להשתלב בכל מוצר חכם המכיל מיקרופון ברמת היצרן או המפתח. הטכנולוגיה מאפשרת לנתח נתונים שנאספים במכשיר ולתרגם אותם להתרעות לגורמי הצלה, או על מנת לנבא התרחשויות יומיומיות. כך למשל, צליל הבכי של תינוק שנשכח ברכב יהפוך להתרעה באפליקציה המותקנת אצל ההורה, וקריאות מצוקה של אדם מבוגר שנפל בביתו יהפכו לקריאה לשירותי החירום.

  

קטרינה רוטנברג וארז לוגשי קטרינה רוטנברג וארז לוגשי

 

 

BrainQ Technologies

מייסדים: ד"ר ירון סגל, יותם דרכסלר ופרופ' אסתר שוהמי

החברה עוסקת בסיוע לסובלים משיתוק בעקבות פגיעות נוירולוגיות, כגון פגיעות חוט-שדרה ושבץ, באמצעות פיתוח פתרון שמטרתו לאפשר למטופלים לשוב להניע את איבריהם, ללא צורך בניתוח. הפתרון, המבוסס על גלים אלקטרומגנטיים המזוהים באמצעות בינה מלאכותית, מסייע בקידום והעצמת ההתאוששות הטבעית של המטופל. הטיפול מתחיל בסריקה ובעיבוד של התנועות במערכת העצבים המרכזית של המטופל, על מנת לזהות את הצרכים הפיזיים הייחודיים של כל מטופל. לאחר מכן, השדות האלקטרומגנטיים שנוצרו מותאמים בכדי לסנכרן בצורה הטובה ביותר את אופן פעולת מערכת העצבים. כל מפגש טיפול נמשך 30-40 דקות, וניסויים קליניים נערכים בימים במרכז הרפואי רעות בת"א ובית החולים שיבא.

   

ד"ר ירון סגל ויותם דרכסלר ד"ר ירון סגל ויותם דרכסלר

 

 

CropX

מייסד: יצחק (צחון) בנטואיץ'

החזון של החברה הוא להפוך את האדמה למחוברת ומקושרת כמעט כמו בפלטפורמות אינטרנטיות. CropX מאפשרת לחקלאים להציב באופן עצמאי חיישנים חכמים בשדותיהם, להקצות השקייה לחלקות שונות לפי דרישה ובאופן אדפטיבי, ובצורה זו להימנע מהשקייה במקומות רוויים - וכך לייצר חיסכון משמעותי במים. בתחילה על המשתמש להתקין את החיישנים, באמצעותם ניתן למדוד נתונים כמו טמפרטורה, לחות בקרקע ומוליכות חשמלית - באדמה. כל המידע נאסף בענן וניתן לגשת אליו בצורה קלה ופשוטה מכל מכשיר, נייד או קבוע. בCropX מסבירים כי האדמה אינה אחידה, ולכן כל איזור בשדה דורש כמויות שונות של השקיה ומזון. באמצעות הטכנולוגיה שמספקת החברה החקלאים יכולים להתאים לאדמה את המינונים המתאמים לה בדיוק, ובכך לשפר את התוצרים.

  

תומר צח, מנכ"ל CropX תומר צח, מנכ"ל CropX

 

 

Equalum

מייסד: ניר לבנה

סטארט-אפ בתחום ה-Data Beaming, בהובלתו של ד"ר גיורא ירון. החברה יצרה את הפלטפורמה הראשונה שמעבירה מידע ונתונים תפעוליים ברחבי הארגון בזמן אמת. לאחר איסוף הנתונים, הטכנולוגיה מעבדת אותם ומאפשרת להפיץ אותם לכל יישום או מערכת יעד, וכך הארגונים יכולים לנתח יחד את כלל המידע שנאסף ממקורות שונים ולפתח תובנות חשובות להתנהלות הארגון. הטכנולוגיה למעשה "מדברת" עם כל טכנולוגיות מאגרי הנתונים (Databases) הקיימות בארגון, ובכך חוסכת לארגונים זמן וכסף הכרוכים ביצירת ממשק ביניהן.

 

ניר לבנה ניר לבנה

 

 

Glassbox

מייסדים: יואב שרייבר, ירון גואטה, חנן בלומשטיין

החברה מסייעת לארגונים לנהל בצורה מיטיבית את מחזור החיים הדיגיטלי של לקוחות האינטרנט והמובייל שלהם. על ידי שימוש בנתוני ביג דאטה, ניתוח התנהגותי, משחק חוזר ואפשרות לחיפוש טקסט חופשי וניטור יישומים בשילוב טכנולוגיית למידת מכונה (machine learning - Glassbox), מאפשרת החברה לארגונים לראות לא רק מה עושים לקחות האינטרנט והמובייל שלהם, אלא גם להבין מדוע. אבל, השירותים שמספקת החברה ממש לא מסתיימים בשלב הניתוח. Glassbox מאפשרת פעולות שמבוססות על התובנות הללו ובכך בעצם סוללת את הדרך לפתרון בעיות מהיר ולחווית משתמש משופרת. הפתרונות של Glassbox משמשים כיום מגוון רחב של ארגונים בינוניים עד גדולים מאוד ברחבי העולם.

 

 

יואב שרייבר יואב שרייבר

 

 

Gong.io

מייסדים: עמית בן דוב ואילון רשף

הטכנולוגיה של גונג נעזרת בבינה מלאכותית בכדי לנתח שיחות שמבצעים סוכני מכירות (Conversation Intelligence) ולספק להם משוב מיידי. באמצעות זיהוי דפוסי שיחה, גונג מאפשרת לצוותי מכירות ושיווק לזהות חוזקות, תחומים לשיפור ואתגרים. לפי נתוני החברה, המערכת שלה רשמה הצלחה בשני פרמטרים עיקריים: שיפור יחסי המרה משיחה ראשונה לסגירת עסקה ב-25%, והקטנת זמן ההכשרה של איש מכירות חדש מ-9 חודשים לכ-5. הטכנולוגיה של גונג אמנם משמשת כיום בתחום ספציפי מאוד, אבל ליכולות זיהוי השיחה הטבעית שפיתחה מגוון עצום של יישומים.

 

עמית בן דוב ואילון רשף עמית בן דוב ואילון רשף

 

 

Infime

מייסדים: ענבר כרמל, מיכאל ליטווין

הסטארט אפ מאפשר לנשים "למדוד" בגדים תחתונים ובגדי ים לפני שהן רוכשות אותם באינטרנט, באמצעות סימולציה של הגוף שלהן. הטכנולוגיה מאפשרת ללקוחות למדוד באתר פרטי הלבשה תחתונה בתלת מימד לפני מידות ומבנה הגוף שלהן, ולקבל המלצה למידה המתאימה. על המשתמשת לבחור את הפריט שהיא מעוניינת למדוד ולהזין את מידות הגוף שלה; מיד תופיע בפניה הדמיה של הפריט שהיא ביקשה למדוד על מודל תלת מימד במידותיה, וכך תוכל לראות איך נראה הפריט על מבנה הגוף שלה ב-360 מעלות.

 

 

ענבר כרמל ענבר כרמל צילום: יקיר פולק

 

 

Leaperr AI

מייסדים: גיל אדמוני, יפתח ריכטר, יוני קליין וגיל רז

החברה מציעה טכנולוגיה של בינה מלאכותית המדמה מעצב פנים אנושי, באמצעותה אפשר לעצב חללים על פי דרישות מוגדרות מראש. הטכנולוגיה של Leaperr AI כוללת שימוש בטכנולוגיות עיבוד תמונה מתקדמות ומייצרת אינספור תמונות של עיצוב חללים. Leaperr יוצרת מראה חדש לחללים קיימים שגורם להם להיראות כאילו תוכננו לגמרי מחדש. הפיתוח הוא לא רק פתרון נהדר עבור כל מי שצריך מעצב פנים, אלא גם שחקן חדש ומעניין בשוק הפרופ-טק. כיוון שהטכנולוגיה משנה בזמן אמת את האופן שבו הנכסים נראים ומאפשרת יצירת תצוגות מציאותיות של נכסים, היא הופכת החלטות של קניית, מכירת והשכרת נכסים לפשוטות הרבה יותר.

 

מייסדי Leaperr מימין יפתח ריכטר, יוני קליין , גיל רז וגיל אדמוני מייסדי Leaperr מימין יפתח ריכטר, יוני קליין , גיל רז וגיל אדמוני

 

 

NoTraffic

מייסדים: אוריאל כץ, אור סלע וטל קרייזלר

החברה פתחה טכנולוגיה שנועדה לייעל תזמון רמזורים בצמתים, ונשענת על שילוב מידע שנאסף בין כלי רכב ותשתיות (V2I), ומחיישנים שפרוסים בנקודות מסוכנות בכבישים. המערכת של NoTraffic מבוססת על אלגוריתמיקת AI שמזהה, מסווגת ועוקבת אחר כלל משתמשי הדרך, לרבות הולכי רגל, ומעריכה את זמן הגעתם לצומת. בהתאם למידע הנאסף, המערכת מייעלת את תזמוני הרמזורים כדי למקסם את זרימת התנועה ולהפחית עומסים, לתעדף סוגים שונים של כלי רכב ולמנוע תאונות. לטענת החברה, פריסת המערכת שלה משדרגת את כלי ניהול התנועה הקיימים, ומאפשרת להכין את התשתית לעידן הרכב המקוון תוך שעות ספורות, בצמצום של 70% בהוצאות על מערכות ניהול תנועה קיימות. עלות ניטור כל צומת מגיעה כיום ל-30 עד 100 אלף דולר, כך שמדובר בחיסכון של מיליוני דולרים. בנוסף, מסוגלת המערכת לקבל מידע מכלי רכב לא מקוונים באמצעות אלגוריתמיקה של עיבוד תמונה.

  

טל קרייזלר טל קרייזלר

 

 

OncoHost

מייסדים: פרופ' יובל שקד וד"ר דרור יגר

החברה שמה לה למטרה להתגבר על על אחד המכשולים העיקריים באונקולוגיה הקלינית כיום - התנגדות לטיפול. OncoHost עוסקת בפיתוח אסטרטגיות מותאמות אישית כדי למקסם את ההצלחה של טיפול בסרטן, ובאמצעות ניתוח נתונים רבים הנאספים במהלך הטיפול מבקשת להבין את התגובה הייחודית של המטופל לטיפול כדי להתגבר על הדחייה הגופנית.

 

ערן איסלר, ד"ר שני רווה, ד"ר דרור יגר, פרופ' יובל שקד, ד"ר אלה פרמדר, ד"ר אייל יעקב ערן איסלר, ד"ר שני רווה, ד"ר דרור יגר, פרופ' יובל שקד, ד"ר אלה פרמדר, ד"ר אייל יעקב

 

 

Panoply

מייסדים: יניב לפן ורועי אבינועם

החברה פתחה מערך אחסנת נתונים אוטומטי (Data Warehouse) לארגונים, שמפשט את תהליכי הניתוח של המידע המאוחסן, מה שמנגיש אותו עבור חברות בכל הגדלים גם בלי צורך בהתמחות בניהול נתונים; בעוד ששירותים קיימים של אחסון נתונים בענן מתמקדים בהנגשת התשתיות, התוכנה של Panoply הופכת את התהליך הידני לאוטומטי. האוטומציה של התשתיות האנליטיות שמאפשרת הטכנולוגיה של החברה, מאפשרת לבצע בקלות פעולות מורכבות שעד כה היו נחלתם הבלעדית של מנהלי מסדי נתונים או צוותי נתונים טכניים. המערכת שפותחה בחברה מבצעת אוטומטיזציה של תהליכים שעד כה היו נעשים באופן ידני, כגון בניית או שינוי סכמות מידע, כריית מידע, מידול מורכב, כיול ביצועים ואפילו גיבוי ואבטחת מידע תוך שימוש בטכנולוגיה של מכונה לומדת.

  

יניב לפן ורועי אבינועם יניב לפן ורועי אבינועם

 

 

STELLARES

מייסדים: אנדי כץ ורועי צ'ובדי

החברה מפתחת פלטפורמה לחיפוש עבודה על ידי פתוח אלגוריתם מבוסס AI למערכת גיוס עובדים. המערכת מייצרת התאמה בין תחומי עניין אישיים ומקצועיים של העובד למול החברה - ומתמקדת בימים אלה בשוק מהנדסי התוכנה. החברה מאפשרת למחפש העבודה לבחון את ההיצע הרלוונטי לו ללא מאמץ ובדיסקרטיות. פלטפורמת ה-AI שפיתחה החברה לומדת על המועמדים הן באמצעות סריקת רשת וניתוח טביעות רגל דיגיטליות של המועמדים, והן על ידי סט של שאלות המתמקדות בניתוח הפרופיל האישיותי שלהם, מה חשוב להם, והעדפות הקריירה שלהם. במקביל, הפלטפורמה סורקת את האינטרנט בעקביות כדי ללמוד על חברות, ההתפתחות שלהן, התרבות הארגונית ועוד, באופן שיאפשר לכל משתמש לקבל מספר הזדמנויות תעסוקה פוטנציאליות המותאמות לו אישית, ברמת דיוק גבוהה ביותר. ההזדמנויות אלו מבוססות על התאמה של היבטים מקצועיים ואישיים כאחד.

  

רועי צ'ובדי רועי צ'ובדי

 

 

השופטים בתחרות הם: שלי לנצמן, מנכ"לית מיקרוסופט ישראל; אייל ניב, שותף-מנהל ב-פיטנגו; עמנואל תימור, שותף ב-ורטקס; סיון שמרי דהן, שותפה בקומרה קפיטל; דניאל שנער, מנכ"ל כללטק; יודפת הראל בוכריס, שותפה-מנהלת בלאמברג קפיטל; מוני חסיד, מנכ"ל זרוע ההשקעות של מיקרוסופט העולמית בישראל M12; אייל ברזילי, ראש ענף בכיר ביג דאטה, ניהול סיכונים ומודלים בבנק לאומי; ומורן בן גיגי, שותף וראש מחלקת Data & Analytics,KPMG ב-סומך חייקין.
x