למיטיבי הקלדה: חמש מקלדות אלטרנטיביות לאנדרואיד
מקלדות וירטואליות הן עניין של העדפה אישית. מצאנו עבורכם חמישה תחליפים שימושיים לאלו שמובנות במכשירים: מקלדת שעובדת עם מחוות, מקלדת לאגודלים ואפילו מקלדת טלפאתית
אחד היתרונות הגדולים במכשירי אנדרואיד היא היכולת להתאים את חוויית השימוש של מכשיר לגחמות שלנו. אחד מהממשקים האישיים ביותר היא כמובן המקלדת, אם באייפון היא קבועה, הרי שבאנדרואיד ניתן למצוא שלל מקלדות שיאפשרו לכם לתקתק כמו שבא לכם. הבעיה העיקרית של הרבה מקלדות היא תמיכה בעברית, לשמחתי הרבה מצאתי שהרבה מהמקלדות כיום מספקות תמיכה מובנית ולא דורשות הורדה של מילון חיצוני.
- וובמסטרפון: כלים לניהול אתרים בסמארטפון
- גיימר-פון: חמישה משחקים שממכרים יותר מקנדי קראש
- גנן גידל דגן בסמארטפון: אוסף אפליקציות גינון
A.I.type Keyboard: המקלדת החכמה
מקלדת זו מתגאה באינטליגנציה המלאכותית שלה שתדע לזהות מראש את המילים שהתכוונתם אליהם. בנוסף היא מכילה מערכת תיקון שגיאות שלומדת את סגנון ההתבטאות שלכם (בגרסה החינמית השימוש בה מוגבל ל-14 יום). בנוסף לכל זאת המקלדת מאפשרת להתאים את העיצוב שלה בהתאם לגחמותיכם. המפתחים גם טוענים שהמקלדת אינה אוספת פרטים אישיים.
זמינות (חינם): אנדרואיד
SwiftKey Keyboard: המקלדת הטלפאתית
אם אתם מחפשים מקלדת שתדע לקרוא את מחשבותיכם, SwiftKey Keyboard צריכה להיות הבחירה שלכם. המפתחים מתהדרים במערכת זיהוי מוקדם של טקסט שהיא מהטובות ביותר ובתמיכה ב-61 שפות. מעבר לכך המקלדת מציעה תמיכה בענן כך שהיא תסתנכרן גם עם הטאבלט שלכם או הסמארטפון החדש. לסיום, היא גם יודעת להתאים את עצמה לטרנדים החברתיים הלוהטים ביותר בטוויטר או בפייסבוק.
זמינות (5 שקל במבצע): אנדרואיד
Google Gesture Search: שליטה במכשיר בעזרת מחוות
כאן לא מדובר במקלדת פרופר, אלא בממשק שליטה מבוסס מחוות עבור הסמארטפון או הטאבלט. האפליקציה הזו שפותחה על ידי גוגל, מאפשרת לכם לגשת לשלל ממשקים ואפליקציות כגון ספר הכתובות, לינקים או הגדרות על ידי ציור אות או מחווה על גבי המסך. כך, במקום לגשת לכפתור הדלקת ה-GPS בהגדרות, כל מה שתצטרכו לעשות זה לצייר את האות G למשל. מקורי ושימושי.
זמינות (חינם): אנדרואיד
Swype Keyboard: הקלדה דרך מחוות
מקלדת זו היא האבטיפוס של כל מקלדות המחוות שהחלו להציף את גוגל פליי לאחרונה. המפתחת שלה, חברת ניואנס ידועה גם כחברה שעומדת מאחורי סירי, המזכירה הווירטואלית של אפל. מקלדת המחוות שלה מאפשרת הקלדה של מילה תוך שרבוט על גבי האותיות המרכיבות אותה. היא דורשת הסתגלות ולא תתאים לכל אחד. בנוסף היא מכילה את טכנולוגיית זיהוי הקול של החברה שמאפשרת הכתבה בקול של הטקסט. יקרה אך מומלצת.
זמינות (14.90 שקל): אנדרואיד
TouchPal X: הקלדה דרך גלים
טוב, לא באמת מדובר פה בגלים, אך המפתחים משווים את סגנון המחוות של המקלדת הזו לגלים. TPX בעצם מספקת ניחוש של המילה הבאה על ידי כך שכאשר אתם מקלידים על האות הראשונה ו"מושכים" את האות למקש הרווח, המקלדת תציע לכם את המלה הקרובה ביותר למגוון המילים בהן אתם משתמשים. לדברי המפתחים השיטה מצליחה לחסוך כ-90% מההקלדות. דורשת לימוד אך עשויה להוות תחרות רצינית לסווייפ של ניואנס.
זמינות (חינם): אנדרואיד