המבחן הקמעונאי של המשביר
במשביר לא נצבר די ידע בניהול קמעונאות, בטח לא של אופנה. מה שהם יקבלו מהשותפות החדשה עם ספרינגפילד הוא ידע, הרבה מאד ידע
הסכם הזיכיון שחתמה המשביר לצרכן עם CORTEFIEL - שבשלב הראשון כולל את המותגים ספרינגפילד ו-women'secret הוא מהותי למשביר ולהתפתחות הקבוצה.
רמי שביט "מת" כהגדרתו להכניס קהל צעיר - אליו פונים שני המותגים - לתוך סניפי המשביר. מבחינת המשביר לא מדובר בסיכון, שהרי
המשביר החדש לצרכן, ששביט הצליח לשקם, הוא בהגדרה הפשוטה ביותר נדל"ן מושכר בתוך הקניונים, לפחות בחלקו. מחלקות רבות מנוהלות על ידי חברות שמוגדרות כזכייניות – את בגדי הים ניהלה גוטקס, MGS את הספורט, בריל את הנעליים, דוכני הזהב בזכיינו ועוד.
במשביר לא נצבר די ידע בניהול קמעונאות, בטח לא של אופנה - להתאים קולקציה, לעקוב אחר טרנדים, לייצר שנה לפני שהבגדים עולים על המדפים, להדפיס את הקטלוגים, להיערך למידות ועוד. במבחן של ג'אמפ ואירית שהמשביר קנה לא נראה שהם עמדו במבחן, לפחות בינתיים. החברה מסבה הפסדים, הסכסוף בין שביט למנחם קופיץ, המייסד, ודאי לא מקל כמו גם עזיבתה של המנכ"לית לילי איילון. ההודעה של שביט היום כי חלק מחנויות הרשתות הללו יוסבו למותגים החדשים, מוכיחה מה הוא חושב על הרשת.
מה שבמשביר יקבלו מהשותפות החדשה הוא ידע, הרבה מאוד ידע. ספרינגפליד אחראים על העיצוב, הנראות של החנויות והמתחמים (קורנרים) סידור המדף ועיצוב השקיות. החברה, ששואפת להיות אינדיטקס הבאה (חברת האם של זארה), רעבה להתפתח ולצמוח בעולם וודאי תשמח לשתף בידע שהיא צברה. במשביר יצטרכו להיות חכמים מספיק לנצל אותו לטובת מחלקת האופנה במשביר והעסקים הנוספים.