ועידות ניו יורק 2022 ועידת ישראל-יוון לונדון 2023 ניו יורק 2024 כלכלה ירוקה כנס מיליון להייטק Power in Diversity הוועידה הלאומית לאנרגיה פינטק 2022 עתיד הרפואה ועידת הנדל"ן 2021 פינטק 2023 כנס המסים BDO TECH TLV שבוע הסטארטאפים 2023 HealthTech משפיעות על הכלכלה The next big thing כנס כלכלת הקנאביס ועידת האנרגיה 2022 פינטק דיסקונט מנהיגות הדור הבא פריפריה טק חדשנות באשראי שבוע הסטארטאפים 2024 Banking AI Mentor Class מקומי.קום 2024 תשתיות לאומיות פורום היוניקורנס 2022 ארכיון הוועידות The Hi-Tech Effect Meet&Tech ועידה לאומית לתשתיות אי-קומרס 2021 Agrifood Tech כנס הגיוון הכלכלית הלאומית 23 כנס יזמים ותעשיינים פורום היוניקורנס שבוע הסטארטאפים 22 כנס האיקומרס IPM SUMMIT Expanding Horizons FoodTech2023 שוק ההון 2024 AISRAEL 2024 כנס התחדשות עירונית Israeli Climate Awards המוח האוטיסטי איקומרס 2022 השקעות גלובליות כנס הענן והדאטה שוק ההון 22 TechTLV2022 Innovation Cocktail Work after Work הפורום הכלכלי ערבי כנס ביטחון המזון מיאמי 2024 ניו יורק 2021 כנס השירות 2022 גיימינג 2022 טוקיו 2023 כנס אחריות סביבתית כלכלת הנדל"ן כנס האנרגיה 2024 Roadshow Event כנס סייבר 2022 ClimateTech תחזיות 2024 מובילות את ישראל שבוע החדשנות 2022 גיימינג 2023 אקדמיה שעובדת כנס מוסדיים FOODTECH 2022 GeoInt360 שבוע החדשנות Tech@Work לוגיסטיטק Open Banking שש אחרי המלחמה כנס בילינסון לחדשנות טק עצמאות גיימינג 2024 PropTech ecommerce 360 Tech on the Beach ועידת החוסן הישראלי Tech TLV 2025 הייטק 2022 כנס המטרו 2023 ועידת האנרגיה 2021 צמיחה בעולמות האשראי RoadShow Event 23 כנס AI לונדון 2024 ביטחון אנרגטי תחזיות 2025 Let's Talk Cyber כנס כלכלת המחר הכלכלית הלאומית 22 נגישות בטוחה Early on the spot משלחת העסקים לפריז TechTLV2024 הכלכלית הלאומית 24 Future of Higher Education לונדון 2022 Work Tech השקעות בראי גלובלי כנס הצמיחה שוק ההון 2023 מפתחים בחזית 2023 +Startup בטיחות במקומות עבודה +Startup Let's Talk Fintech ליברליות אונליין InvestTech 2025 ניהול פיננסי השקעות ופיננסים כנס החלל 2024
ועידת המובייל הדיגיטל גג עמוד

ועידת הדיגיטל והמובייל של כלכליסט - נבחרת טכנולוגיות הספורט

סטארט-אפים ישראליים ומשקיעים יציגו בוועידת המובייל שתתקיים ביום שני הקרוב, פיתוחים פורצי דרך בעולם הספורט המקצועני - RSPCT שמנסה לעזור לשחקני כדורסל לשפר את הקליעות, PhysiMax שמנתחת תנועת שחקנים כדי למנוע פציעות, Inteligym שמשפרת יכולות קוגניטיביות על המגרש ו-Playsight שמנטרת נתונים על המגרש

עומר כביר 06:5630.10.17
עולם הספורט המקצועני הוא תחום מוביל בחיפוש אחר שימושים פורצי דרך בטכנולוגיות חדשות. כמה מהשמות הבולטים בתחום יציגו בועידת הדיגיטל והמובייל של כלכליסט את הפיתוחים האחרונים של תעשיית טכנולוגיות הספורט.

 

לפרטים ולהרשמה לועידה לחצו כאן

 

יונתן ליבנה הוא מנהל הפיתוח העסקי באירופה של חטיבת הספורט של אינטל. ענקית השבבים נחשבת לאחד הגופים המובילים בעולם בפיתוח ובקידום טכנולוגיות ספורט. היא ביססה את מעמדה עם רכישות רבות של סטארטאפים בתחום, חלקם ישראלים, ושיתופי פעולה עם חברות הלבשת וציוד ספורט. בין השאר רכשה את Replay Technologies הישראלית, כיום אינטל FreeD. החברה גם מפתחת נעלי ריצה חכמות ושעון ספורט חכם עם New Balance, ומשקפיים חכמים עם מאמן קולי אישי עם Oakley. אינטל עובדת עם רוב הליגות הגדולות בעולם ואף חתמה על הסכם חסות משמעותי עם הוועד האולימפי הבינלאומי.

 

 

אורן מורבצ'יק, מייסד RSPCT, כנראה כבר לא יזכה לשחק ב-NBA. אז הוא התפשר על הדבר הטוב הבא: לעזור לשחקני ליגת הכדורסל הטובה בעולם (וגם ליגות כדורסל אחרות כמובן) לשפר את זריקות הקלעים של הליגה. זאת, באמצעות שימוש של צלפים בצה"ל. כאשר כדורסלן מתאמת על הזריקות שלו, אנשי חברת RSPCT אתו על הפרקט והמערכת של הסטארט־אפ הישראלי מחוברת ללוח הסל. RSPCT מאבחנת מקבצים של זריקות, בדומה לאבחון קליעות למטרה ברובה, מנתחת את המקבץ – איפה הכדורים נוחתים בטבעת – וממליצה של שינויים טכניים בזריקה או אפילו באופן החשיבה שיאפשרו קליעות טובות יותר. לדברי RSPCT, כבר בתוך כמה דקות של עבודה ניתן לרשום שיפור של 20%.

  

מימין אור מורבצ'יק, רם שלו, חן שחר ויונתן לוין מימין אור מורבצ'יק, רם שלו, חן שחר ויונתן לוין

 

  

גם PhysiMax של רם שלו עובדת עם ה-NBA, וקבוצות בליגות מקצועיות אחרות, ומתמקדת במניעת פציעות שחקנים. זאת, באמצעות מערכת לניתוח תנועה והערכת גורמי ורמת הסיכון לפציעות שלד ושריר. הבדיקה מתחילה עם מצלמת תלת-ממד שמצלמת את הששחקן בעת פעילות. הנתונים מהתנועה שלו מושווים מול מאגר מידע עצום שמבוסס על בדיקות של ספורטאים אחרים, ותוך מספר דקות מוצג מידע עשויה להצביע על עייפות של השחקן, בעיות ביומכניות, בעיות שרירים או נתונים אחרים שמעידים על סכנת פציעה. לסיום מציעה המערכת תרגילים או פרוטוקולים להתמודדות עם בעיות אלו.

 

השימוש בטכניקות שפותחו בצבא על מנת לסייע לספורטאים נמצא בבסיס הפעילות של Intelligym של דני דנקנר, יוצא חיל האוויר שהקים את החברה עם עמיתו מהשירות, דרור ליבנת. הטכנולוגיה של החברה מבוססת על מחקר שביצע בעבור צבא ארה"ב פרופ' דני גופר מהטכניון, ובבסיסה רעיון שנשמע טיפשי: פעמיים בשבוע מושיבים את השחקן מול משחק מחשב עם מטרה ורמות קושי משתנות. מדובר ב"הנדסה הפוכה", והאתגרים קוגניטיביים של משחק המחשב בונים "שריר" קוגנטיבי שהשחקן ישתמש בו על המגרש. לדברי החברה, הטכנולוגיה מביאה לשיפור של 30% בסטטיסטיקות האישיות של השחקנים.

 

PlaySight, שהקים ושבראשה עומד חן שחר, שואבת עקרונות מעולם חקר הביצועים, התחקור בצה"ל והכושר הגופני ומביאה אותם אל עולם הספורט. המערכת שלה מותקנת במגרשים, מחוברת למצלמות HD, מצלמת את השחקנים במהלך המשחק ומפיקה עבורם דו"ח מפורט של כמעט כל נתון אפשרי שמסייע להם להשתפר במשחק הבא. בטניס, למשל, המערכת מדווחת על מהירות חבטות ההגשה, אחוזי ההצלחה, מהירות הכדור, שיעור הכדורים שנפלו מחוץ למגרש, וגם ניתוח מפורט של ריצות השחקנים בתוך המגרש כולל הקלוריות ששרפו במהלכן. היא מאפשרת גם לשמש כמערכת שיפוט שמבינה מתי יש צורך בחבטה חוזרת ומתי מדובר בנקודת זכייה, ובנוסף מאפשרת לשדר שידורים חיים ברשת.

 

יזם ההייטק הישראלי ויו"ר פלאס ונצ'רס יוסי מולדבסקי, הקים לפני כשנה קרן הון להשקעות בטכנולוגיות ספורט. הקרן, HomeRun Ventures מנהלת כ־30 מיליון דולר ומתמקדת בחברות ספורט־טק (ספורט וטכנולוגיה) בשלבי פעילות מוקדמים. זו הקרן הראשונה מסוגה בישראל, ואחת מהיחידות בעולם שמתמקדות בספורט. מולדובסקי, המוביל והשותף המרכזי, היה בעברו בעלים של קבוצת הפועל פתח תקווה ועירוני רמת השרון ודירקטור בקבוצת הכדורסל של הפועל ירושלים.

 

בריאות בכף ידך

אחד הנושאים החמים ביותר בשנה האחרונה בתחום המובייל הוא בריאות דיגיטלית, שהפיתוחים במסגרתו יכולים לא רק לשנות חיים אלא גם להציל ולהאריך אותם. למושב מיוחד בוועידת הדיגיטל והמובייל של כלכליסט, שתיערך ביום שני הבא (30 באוקטובר), בנושא יגיע אחד הישראלים הבכירים בעמק הסיליקון, מייסד ומנכ"ל 19 Labs רם פיש. פיש היה בעבר מנהל הפיתוח של האייפוד של אפל ובהמשך סגן נשיא לבריאות דיגיטלית בסמסונג שם הוביל את פיתוח ה-Simband, פלטפורמות מחשוב לביש חדשנית דמוית שעון חכם לבדיקת מדדים רפואיים מתקדמים דוגמת דופק, טמפרטורה, א.ק.ג או לחץ דם. הסטארט-אפ העדכני שלו מפתח ערכת עזרה ראשונה הפכנית שלא רק מספקת למשתמשים אביזרים רפואיים כמו תחבושות ופלסטרים, אלא גם אמצעי אבחון מתקדמים ויכולת לתקשר באופן מיידי עם מומחי רפואה.

 

 

מימין: אור עופר, קרין אייבשיץ סגל, ערן עדן ואבנר כהן מימין: אור עופר, קרין אייבשיץ סגל, ערן עדן ואבנר כהן

 

אליו יצטרף ד"ר ערן אדן, מייסד ומנכ"ל MeMed. אדן הוא בנו של מנכ"ל אינטל ישראל לשעבר, מולי אדן, ואולם לחברה, שהקים עם ד"ר כפיר עובד, יכול להיות אימפקט גדול יותר על האנושות מזה של אינטל. MeMed מפתחת בדיקת דם ייחודית שיכולה לזהות האם זיהום נגרם מחיידק או מנגיף, ועל ידי כך לאפשר הפחתה משמעותית של השימוש באנטיביוטיקה. שימוש יתר באנטיביוטיקה הוא אחת הבעיות המהותיות שאתן מתמודדת הרפואה המודרנית, והפחתת השימוש בה יכולה לסייע בהתמודדות עם חיידקים אלימים שעמידים לאניטביוטיקה ולהציל חיים.

 

פרופ' זאב זלבסקי מ-Continuse Biometrics ואוניברסיטת בר אילן נחשב לאחד המדענים הצעירים המוכשרים והמובילים בישראל. למצלמה הייחודית שמפתחת החברה שהקים יש יכולות שנראות כלקוחות מסרטי מדע-בדיוני: אפשרות למדוד ממרחק של אפילו 400 מטר מדדים גופניים כמו דופק, לחץ דם, רמות סוכר או אלכוהול בדם ועוד.

  

מחפשים השראה? Inspire, ועידת הדיגיטל והמובייל השנתית של "כלכליסט", בנק הפועלים ומכון היצוא, שתיערך ב-30 באוקטובר בגני התערוכה בתל אביב, תביא לבמה אחת את השמות החמים והמפתיעים ביותר בתחומי הדיגיטל, המכוניות האוטונומיות, טכנולוגיות הספורט, יישומי הרפואה הניידת ועוד. את הוועידה יפתחו מנכ"ל בנק הפועלים אריק פינטו ויו"ר מכון היצוא רמזי גבאי. הגמר הגדול של תחרות הסטארט-אפ המבטיח של ישראל ייערך במסגרת הוועידה.

 

אחד המשתתפים הבולטים בוועידה יהיה מנכ"ל הרשות לחדשנות, אהרון אהרון. אהרון נכנס לתפקידו הנוכחי בינואר האחרון, אחרי שמ-2011 כיהן כסגן נשיא טכנולוגיות חומרה באפל ומנכ"ל אפל ישראל. אהרון מילא בעבר שורה של משרות בכירות במשק, ובהן מנכ"ל ויו"ר קמרו, יו"ר דיסקרטיקס, מנכ"ל סיברידג' וכיהן בשורה של תפקידים בכירים במספר חברות טכנולוגיה מובילות, כמו צורן ו-IBM. הוא היה המנכ"ל הראשון של אפל בישראל, ולמעשה הקים את מרכז הפיתוח והיה אחראי לגיוס מאות עובדים המפוזרים כיום בחיפה ובאזור המרכז. המרכז בישראל נחשב אסרטגי מאוד בעבור ענקית הטכנולוגיה כאשר בין השאר יכולות זיהוי הפנים שמשולבות באייפון X הן תוצאה של מו"פ מקומי.

 

 

מימין יזהר ישי, מרב רותם נעמן, יוסי וינצקי ומרב וינרב מימין יזהר ישי, מרב רותם נעמן, יוסי וינצקי ומרב וינרב

 

 

דמות בכירה נוספת מתעשיית ההייטק המקומית והעולמית היא מנהלת מרכז המו"פ של אינטל בישראל, קרין אייבשיץ-סגל, האחראית לכ-7,000 מפתחים בארבעה קמפוסים. פעילות המו"פ המקומית של ענקית השבבים היא בעלת חשיבות אסטרטגית לפעילותה, שכן כאן מפותחים הדורות העדכניים של המעבדים של החברה. הדור השמיני, שנחשף באוגוסט, הציג הודות לעבודת מהנדסי אינטל ישראל שיפור של 40% בביצועים לעומת הדור השביעי משנה שעברה. מאז שהצטרפה לאינטל כמפתחת תוכנה ב-2001, אייבשיץ-סגל התמקדה בפיתוח מוצרים, מערכות ותשתיות, כלים, ותהליכים, ומילאה תפקידי ניהול רבים.

  

מנכ"ל Life Beam, עמרי יופה, מוביל בימים אלו מהלך שרק מעט חברות ישראליות העזו לבצע: בניית מותג חומרה מקורי שמבוסס כולו על טכנולוגיות ייחודיות שפתחה החברה כאן בישראל. המותג, Vi, הוא אוזניות כושר חכמות שפרט ליכולות כמו מד דופק מובנה באוזנייה, מגיעות עם מדריכת כושר חכמה שלומדת את התנהגות המשתמש ומדריכה אותה בפעילות הגופנית שהוא מבצע. כרגע מיועדות האוזניות לאימוני הליכה וריצה, אך בקרוב יורחב הצע האימונים והיכולות.

 

מנכ"ל EarlySense, אבנר הלפרין, מוביל פיתוח של טכנולוגיה שמזהה פעימות לב, נשימה ושינה דרך מזרון או כיסא ברמות דיוק רפואיות, באמצעות חיישנים שאוספים מידע ללא כל מגע עם המטופל ומבלי להעיק עליו, כך שהמדידה יכולה להימשך לאורך זמן גם מחוץ לחדר טיפול נמרץ או לבית החולים. עד כה הוענקו לחברה 22 פטנטים בארה"ב על טכנולוגיית הניטור ללא מגע והאלגוריתמים לעיבוד הנתונים.

 

 

מימין: רמזי גבאי, אבי דואק, איציק בנבנישתי ואריק פינטו מימין: רמזי גבאי, אבי דואק, איציק בנבנישתי ואריק פינטו

 

 

למושב מיוחד בתחום האינטרנט של הדברים וערים חכמות יגיע ינון דולב, מנהל תוכנית הסטארטאפים של ג'נרל אלקטריק, אחת החברות המובילות בתחומים אלו. דולב, שמשמש גם כמנהל הפיתוח העסקי של GE בישראל, מוביל את התוכנית שמטרתה לחבר לענקית הטכנולוגיה חברות בתחומי הביג דאטה, האנרגיה, הבריאות הייצור, הערים החכמות ואבטחת המידע. במסגרת התוכנית GE לא משקיעה בחברות, אלא מחברת אותן אל משאביה הנרחבים ומספקת להם תמיכה טכנית, ידע ומנטור אישי שמלווה אותה בהליך הפיתוח.

  

אליו יצטרף לוטן לבקוביץ', שותף בקרן ההון סיכון Grove Ventures שהקים ממציא הדיסק און קי, דב מורן. הקרן, שמתמקדת בהשקעות בבינה מלאכותית, למידת מכונה ובחיישנים המנטרים פעילות במערכות ענק, גייסה עם הקמתה לפני כשנה כ-100 מיליון דולר. בין החברה שבהן השקיעה הקרן נמנות Wilocity, 3DSignals וגלוקומי. לבקוביץ' עצמו מוביל את תחום ה-IoT והבריאות הדיגיטלית בקרן. הוא שירת כקצין ביחידת המודיעין של חיל האוויר, ומחזיק בתארים במשפטים ובמנהל עסקים מהאוניברסיטה העברית. לבקוביץ' נחשב לאחד משותפיו הקרובים של מורן והוא מלווה אותו בכל השקעותיו בשנים האחרונות.

 

נגה קאפ היא שותפה מנהלת ב-i3 Equity Parters, גוף השקעות לתחום ה-IoT, שהוקם כשיתוף פעולה ייחודי בין ג'נרל אלקטריק, מיקרוסופט, קוואלקום, HNA EcoTech הסינית, התאגיד ההודי טאטא, חברת ההשקעות הסינגפורית Temasek, ואוניברסיטת תל אביב על מנת להשקיע בחברות ישראליות בתחום. לגוף קרן של 20 מיליון דולר. פרט להשקעות בחברות הגוף הודות לשיתוף הפעולה עם טאטא, HNA ו-Temasek, גם מסייע לסטארטאפים להיכנס לשווקים החמים של דרום-מזרח אסיה.

 

התחום החם - המכוניות האוטונומיות

המכוניות האוטונומיות והמהפכה שהן עתידות להביא לשוק התחבורה העולמי הן מהנושאים החמים ביותר בעולם בשנה האחרונה, ובפרט בישראל מאז רכשה אינטל את מובילאיי בעסקת ענק של 15.3 מיליארד דולר. בוועידה השנה, נביא שלוש זוויות מקוריות וייחודיות לתחום, באדיבות שלושה מהאנשים הבולטים בו בתעשייה המקומית.

 

 


 

רני וולינגשטיין הוא מנכ"ל Oryx Vision. החברה, שהשלימה באוגוסט גיוס של 50 מיליון דולר (אחרי שלפני שנה גייסה 17 מיליון דולר) מפתחת "עיניים למכוניות אוטונומיות". רכיב מרכזי במערך החישה של רכבים אוטונומיים הוא התקני לידאר (Lidar), מערכות שמזהות עצמים באמצעות שיגור קרן לייזר ומדידת הזמן שנדרש לקרן על מנת לחזור למקור. ואולם, מערכות אלו, שעושות שימוש בחיישנים דומים לאלו שבמצלמות דיגיטליות, מתקשות לתפקד בתנאי ראות בעיתיים. המערכת שפיתחה אוריקס מבוססת על מערך של מאות אלפי נאנו-אנטנות, שמשולבות כשכבה עליונה בשבב עיבוד תמונה מתקדם. הטכנולוגיה יכולה לזהות את מיקומם של עצמים ואת מהירותם ביחס לרכב ברגישות של פי 100 אלף עד פי מיליון לעומת מערכות לידאר וללא שימוש בחלקים נעים.

 

אבנר כהן הוא יו"ר ומייסד אוטונומו. החברה שהקים מציעה פתרון מבוסס ענן המקשר בצורה חלקה ואמינה בין מיליוני מכוניות לבין מאות שירותים ואפליקציות, דבר המאפשר העברת נתונים על כלי רכב מסוג חדש, וכן מייצר הזדמנויות עסקיות חדשות. בין השאר, יצרני רכב יכולים להשתמש באוטונומו להחליף או לסחור במידע ולהציע לנהגים שירותים נוספים. באפריל האחרון היו לחברה שתי הכרזות משמעותיות. הראשונה, השלמת גיוס של 25 מיליון דולר. השנייה, חשובה אולי אף יותר, חתימה על הסכם שיתוף פעולה עם ענקית המערכות לרכב דלפי, במסגרתו תשולב הטכנולוגיה של אוטונומו במוצרים שמספקת דלפי לעשרות יצרניות רכב וחלפים.

 

הדובר השלישי, ד"ר יוסי קשת מהמחלקה למדעי המחשב באוניברסיטת בר אילן, מנהל אחת מהמעבדות הנחשבות בחקר בעיות מורכבות בלמידת מכונה, בדגש על תחום הזיהוי הקולי. מחקר שערך קשת בשיתוף עם חוקרי בינה מלאכותית מפייסבוק חשף שניתן לשבש את מנגנוני הבינה המלאכותית של מכוניות אוטונומיות ולגרום להן בין השאר להתעלם מהולכי רגל. זאת, באמצעות הצגת אובייקט ויזואלי תמים למראה, כמו מדבקה או משקפיים, שעל גבו מוצג מידע מתמטי דמוי ברקוד שיכול לגרום לשיבוש הפעילות של מערכת בינה מלאכותית, ובמקרה של מכוניות אוטונומיות להסתיר אובייקטים קיימים או להציג אובייקטים שאינם קיימים.

 

איתמר בנאדי, מנכ"ל Glispa Global Group של איש העסקים טדי שגיא, יגיע לוועידה בניסיון לענות על שאלה מסקרנת: האם תעשיית האדטק היא הסיכוי האחרון לשמור על האינטרנט חופשי? גליספה מפתחת מגוון כלים שמאפשרים למפרסמים להגיע למשתמשים רלוונטיים, מסייעים למפתחי אפליקציות לייצר הכנסות משמעותיות מהצגת פרסומות, ומחברים בין לקוחות למוצרים תוך שימוש ברשת של משתמשים מובילים ובעלי פרופיל גבוה.

 

 

מימין: רני וולינגשטיין, רונית פטר בן דוד, יוסי מולדבסקי ואפי דהן מימין: רני וולינגשטיין, רונית פטר בן דוד, יוסי מולדבסקי ואפי דהן

 

 

נטהלי רפואה היא שותפה בקרן Viola Growth, קרן המשקיעה בחברות טכנולוגיות בשלב הצמיחה. בין השקעותיה האחרונות של הקרן נמנות SimilarWeb, PlayBuzz, Vatbox, Behalf ועוד. רפואה, שהצטרפה לקרן עם הקמתה ב-2008, כיהנה קודם לכן כמנהלת קשרי משקיעים ושיווק של קרן אוורגרין, ונהלה את תחום ההסכמים הכלכליים בלשכת היועץ המשפטי של משרד החוץ. היא בעלת תואר ראשון במשפטים ביחסים בינלאומיים מהאוניברסיטה העברית בירושלים ותואר MBA מאוניברסיטת תל אביב. בעבר שמשה כחונכת בתוכנית הייעוץ הבינלאומית וורטון-רקנטי של ביה"ס למנהל עסקים באוניברסיטת תל אביב. היא בעלת רישיון עריכת דין משנת 2001.

 

ללמוד איך למקסם את שווי הלקוח

אור עופר, מייסד ומנכ"ל SimiarWeb, עומד בראש חברה שמפתחת כלי למדידה וניטור של תעבורת גולשים שמופעל דרך אתר חינמי ודרך שירות פרימיום לארגונים. סימילרווב פיתחה שירות למדידת תנועת גולשים לאתרים ולאפליקציות במובייל ומתחרה בין השאר בשירות הדירוג הפופולרי אלקסה ובגוגל. עם זאת, היא שונה מהן בכך שהיא עוקבת אחר מדדים רבים כמו כניסות, זמן גלישה, איכות ההתקשרות עם האתר ושימושיות. החברה סורקת עמודי רשת ומפלחת את פעילותם לפי מיקומו הגיאוגרפי של הגולש, לפי השוואת הפעילות באתר לפעילות באתרים מתחרים ולפי פרמטרים נוספים. יותר ממחצית מחברות Fortune 100 משתמשות בפלטפורמה שלה לניתוח אסטרטגיות צמיחה והתרחבות ברשת.

 

Optimove, בראשה עומד פיני יקואל, פיתחה תוכנה שמסייעת לארגונים בתהליכי ניהול מערך השיווק שלהם ופועלת בתחום טכנולוגיית שימור הלקוחות ומקסום שווי הלקוח. תוכנת הכשירות של אופטימוב בשיטת מאפשרת לעבד את כל נתוני הלקוחות בארגון ואת התגובה שלהם למוצרים, מנתחת אותם ומסייעת לארגון לאפיין אותם ברזולוציה גבוהה. המידע מסייע בתכנון מוצרים עתידיים, בקבלת החלטות וביישומים נוספים.

 

בן אנוש הוא מייסד ויו"ר Audioburst, שמפתחת מנוע חיפוש חדשני מבוסס בינה מלאכותית (AI) לאיתור והתאמה אישית של תכני קול, בדגש על תכנים חדשותיים ופודקאסטים. הטכנולוגיה שפיתחה החברה מאפשרת לא לסרוק בזמן אמת מספר גדול של שידורי רדיו חיים ופודקאסטים, לנתח את הנאמר בהם ולהפוך אותם לקטלוג בר-חיפוש מבוסס הקשר. באמצעות למידת העדפות המשתמש, יכולה החברה להתאים לו תכנים אודיו להאזנה. הטכנולוגיה של החברה עובדת עם פלטפורמות דוגמת אלקסה של אמזון ו-Assistant של גוגל.

 

צה"ל לא מרבה לדבר על השימוש שלו בטכנלוגיה ובאסטרטגיות חדשנות. משתתפי הוועידה יזכו להצצה נדיר לפעילות הצבא בתחום זה, באדיבות אל"מ אבי דואק, רמ"ח מעוף בלוט"ם. היחידה בראשה עומד דואק אחראית על הובלת פרויקטי תקשוב ועל מחקר, פיתוח והנדסת מערכת. דואק צפוי לדבר על האתגרים המבצעיים והטכנולוגיים של צה"ל, פיתוח האפליקציות, פלטפורמות של יחידות קצה וטאבלטים, דרישות סייבר ייחודיות ועוד.

 

עוד ישתתפו בוועידה דמויות בכירות מעולם העסקים והטכנולוגיה בישראל, ובהן מנכ"ל בנק הפועלים, אריק פינטו, יו"ר מכון היצוא, רמזי גבאי, מנכ"ל פרטנר, איציק בנבנישתי, מנכ"ל מימון ישיר, ערן וולף, מנהל אזור המזרח התיכון ואפריקה בפייפאל, אפי דהן, סמנכ"ל המידע והפינטק של מימון ישיר, רונית פטר בן דוד, Fintech & CIO מימון ישיר, ומנהל אגף תשתיות טכנולוגיה ומחשוב בבנק הפועלים, ד"ר רונן יוכפז.

בטל שלח
    לכל התגובות
    x