ועידות ניו יורק 2022 ועידת ישראל-יוון לונדון 2023 ניו יורק 2024 כלכלה ירוקה כנס מיליון להייטק Power in Diversity הוועידה הלאומית לאנרגיה פינטק 2022 עתיד הרפואה ועידת הנדל"ן 2021 פינטק 2023 TECH TLV שבוע הסטארטאפים 2023 HealthTech משפיעות על הכלכלה The next big thing כנס כלכלת הקנאביס ועידת האנרגיה 2022 פינטק דיסקונט פריפריה טק חדשנות באשראי שבוע הסטארטאפים 2024 Banking AI Mentor Class מקומי.קום 2024 פורום היוניקורנס 2022 ארכיון הוועידות The Hi-Tech Effect Meet&Tech ועידה לאומית לתשתיות אי-קומרס 2021 Agrifood Tech כנס הגיוון הכלכלית הלאומית 23 כנס יזמים ותעשיינים פורום היוניקורנס שבוע הסטארטאפים 22 כנס האיקומרס IPM SUMMIT Expanding Horizons FoodTech2023 שוק ההון 2024 AISRAEL 2024 כנס התחדשות עירונית Israeli Climate Awards המוח האוטיסטי איקומרס 2022 השקעות גלובליות כנס הענן והדאטה שוק ההון 22 TechTLV2022 Innovation Cocktail Work after Work הפורום הכלכלי ערבי כנס ביטחון המזון מיאמי 2024 ניו יורק 2021 כנס השירות 2022 גיימינג 2022 טוקיו 2023 כנס אחריות סביבתית כלכלת הנדל"ן Roadshow Event כנס סייבר 2022 ClimateTech תחזיות 2024 מובילות את ישראל שבוע החדשנות 2022 גיימינג 2023 אקדמיה שעובדת כנס מוסדיים FOODTECH 2022 GeoInt360 שבוע החדשנות Tech@Work לוגיסטיטק Open Banking שש אחרי המלחמה כנס בילינסון לחדשנות טק עצמאות גיימינג 2024 PropTech ecommerce 360 Tech on the Beach ועידת החוסן הישראלי הייטק 2022 כנס המטרו 2023 ועידת האנרגיה 2021 צמיחה בעולמות האשראי RoadShow Event 23 כנס AI לונדון 2024 ביטחון אנרגטי Let's Talk Cyber כנס כלכלת המחר הכלכלית הלאומית 22 נגישות בטוחה Early on the spot משלחת העסקים לפריז TechTLV2024 הכלכלית הלאומית 24 Future of Higher Education לונדון 2022 Work Tech השקעות בראי גלובלי כנס הצמיחה שוק ההון 2023 מפתחים בחזית 2023 +Startup בטיחות במקומות עבודה +Startup Let's Talk Fintech ליברליות אונליין ניהול פיננסי השקעות ופיננסים כנס החלל 2024

MIND THE DATA

הזוכה בתחרות הסטארט-אפ המבטיח של הביג דאטה: Gong.io

הטכנולוגיה של גונג נעזרת בבינה מלאכותית כדי לנתח שיחות שמבצעים סוכני מכירות ולספק להם משוב מיידי. במקום השני: BrainQ שעוזרת לסובלים משיתוק לשוב להניע את איבריהם

ליאור גוטמן 16:5611.12.18

הסטארט אפ Gong.io של עמית בן דוב ואילון רשף זכה במקום הראשון בתחרות תחרות הסטארט אפ המבטיח מעולמות הביג דאטה וה-AI של "כלכליסט" ומיקרוסופט.

 

 

 

 

החברה זכתה בחבילת פרסים, הכוללת: ביקור מיוחד במטה מיקרוסופט העולמית בסיאטל - לרבות פגישות עם בכירים בחברה ובחברות טכנולוגיות בינלאומיות נוספות, כמו גם מפגש עם המובילים הטכנולוגיים של פלטפורמת הענן. כמו כן, היא זכתה באירוח מלא בוועידת כלכליסט בברלין 2019 - לרבות טיסה ולינה לשני לילות במלון הילטון ברלין לשני נציגים בכירים מהחברה, פגישות עסקיות עם משקיעים ושותפים אסטרטגיים והשתתפות בכל אירועי הוועידה. במקום השני זכתה חברת BrainQ Technologies של ד"ר ירון סגל, יותם דרכסלר ופרופ' אסתר שוהמי.

 

 

הטכנולוגיה של גונג נעזרת בבינה מלאכותית כדי לנתח שיחות שמבצעים סוכני מכירות (Conversation Intelligence) ולספק להם משוב מיידי. באמצעות זיהוי דפוסי שיחה, גונג מאפשרת לצוותי מכירות ושיווק לזהות חוזקות, תחומים לשיפור ואתגרים. לפי החברה, המערכת של חברת גונג הביאה לשיפור יחסי המרה משיחה ראשונה לסגירת עסקה ב-25%, וכן הקטינה את זמן ההכשרה של איש מכירות חדש מתשעה חודשים לכחמישה חודשים. עוד מעריכים בחברה כי לטכנולוגיה שפיתחה, יכולת זיהוי השיחה הטבעית, שבינתיים משמשת לתחום ספיציפי מגוון רחב של יישומים.

 

עמית בן דוב ואילון רשף, מייסדי Gong.io עמית בן דוב ואילון רשף, מייסדי Gong.io

 

חברת בריינקיו, שזכתה במקום השני, עוסקת בסיוע לסובלים משיתוק בעקבות פגיעות נוירולוגיות, כגון פגיעות חוט-שדרה ושבץ, באמצעות פיתוח פתרון שמטרתו לאפשר למטופלים לשוב להניע את איבריהם, ללא צורך בניתוח, באמצעות מפגשים האורכים 30-40 דקות כל אחד.

 

הפתרון שמציעה החברה, מבוסס על גלים אלקטרומגנטיים המזוהים באמצעות בינה מלאכותית ומסייע בקידום והעצמת ההתאוששות הטבעית של המטופל. הטיפול מתחיל בזיהוי הצרכים הפיזיים היחודיים של כל מטופל דרך סריקה ובעיבוד של התנועות במערכת העצבים המרכזית של המטופל. בשלב השני, השדות האלקטרומגנטיים שנוצרו מותאמים בכדי לסנכרן בצורה הטובה ביותר את אופן פעולת מערכת העצבים. בימים אלו נערכים ניסויים קליניים נערכים במרכז הרפואי רעות בת"א ובית החולים שיבא. כזוכה במקום השני בתחרות, מקבלת החברה אירוח מלא בוועידת כלכליסט בברלין 2019, וכן ב-20 שעות ליווי שינתנו על ידי פירמת רואי החשבון KPMG סומך חייקין וב-20 שעות ליווי מקצועי ומנטורינג שינתנו על ידי Kryon Systems.

 

BrainQ - זכתה במקום השני. ד"ר ירון סגל ויותם דרכסלר BrainQ - זכתה במקום השני. ד"ר ירון סגל ויותם דרכסלר

 

מלבד חברות אלו, הגיעו לגמר התחרות עוד עשרה סטראט אפים, ביניהם AbiliSense של ארז לוגשי וקטרינה רוטנברג שפיתחה טכנולוגיית זיהוי קול ייחודית המבוססת על בינה מלאכותית, אשר מוטמעת במוצרי IoT (אינטרנט הדברים) ומאפשרת להם לתרגם צלילים להתרעות. CropX של יצחק (צחון) בנטואיץ' שמטרתה היא להפוך את האדמה למחוברת ומקושרת כמו פלטפורמות אינטרנטיות ומאפשרת לחקלאים להציב חיישנים חכמים בשדות ולהקצות השקייה לחלקות שונות בהתאם לצרכים השונים.

 

Equalum של ניר לבנה, שיצרה פלטפורמה המעבירה מידע ונתונים תפעוליים ברחבי הארגון בזמן אמת ומאפשרת עיבוד נתונים ומאפשרת להפיץ את הנתונים לכל יישום או מערכת יעד.

 

Glassbox של יואב שרייבר, ירון גואטה, חנן בלומשטיין שמסייעת לארגונים לנהל את מחזור החיים הדיגיטלי של לקוחות האינטרנט והמובייל שלהם בצורה טובה יותר. זאת על ידי שימוש בנתוני ביג דאטה וכלים נוסיפים שמאפשרים לארגונים לראות לא רק מה עושים לקוחות האינטרנט והמובייל שלהם, אלא גם להבין מדוע.

 

Infime של ענבר כרמל ומיכאל ליטווין, שמאפשר לנשים "למדוד" בגדים תחתונים ובגדי ים לפני שהן רוכשות אותם באינטרנט, באמצעות סימולציה של הגוף שלהן.

Leaperr AI של גיל אדמוני, יפתח ריכטר, יוני קליין וגיל רז המציעה טכנולוגיה של בינה מלאכותית המדמה מעצב פנים אנושי, באמצעותה אפשר לעצב חללים על פי דרישות מוגדרות מראש.

 

NoTraffic של אוריאל כץ, אור סלע וטל קרייזלר שפתחה טכנולוגיה שנועדה לייעל תזמון רמזורים בצמתים, באמצעות שילוב מידע שנאסף בין כלי רכב ותשתיות ומחיישנים הפרוסים בנקודות מסוכנות בכבישים.

 

OncoHost של פרופ' יובל שקד וד"ר דרור יגר שמטרתה היא להתגבר על התנגדות הגוף לטיפול בסרטן - אחד המכשולים הגדולים היום באונקולוגיה הקלינית.

 

Panoply

 של יניב לפן ורועי אבינועם שפתחה מערך אחסנת נתונים אוטומטי לארגונים, שמפשט את תהליכי הניתוח של המידע המאוחסן, מה שמנגיש אותו עבור חברות בכל הגדלים גם בלי צורך בהתמחות בניהול נתונים.

 

וחברת STELLARES של אנדי כץ ורועי צ'ובדי שמפתחת פלטפורמה לחיפוש עבודה על ידי פתוח אלגוריתם מבוסס AI למערכת גיוס עובדים.

 

השופטים בתחרות הם: שלי לנצמן, מנכ"לית מיקרוסופט ישראל; אייל ניב, שותף-מנהל ב-פיטנגו; עמנואל תימור, שותף ב-ורטקס; סיון שמרי דהן, שותפה בקומרה קפיטל; דניאל שנער, מנכ"ל כללטק; יודפת הראל בוכריס, שותפה-מנהלת בלאמברג קפיטל; מוני חסיד, מנכ"ל זרוע ההשקעות של מיקרוסופט העולמית בישראל M12; אייל ברזילי, ראש ענף בכיר ביג דאטה, ניהול סיכונים ומודלים בבנק לאומי; ומורן בן גיגי, שותף וראש מחלקת Data & Analytics,KPMG ב-סומך חייקין.

בטל שלח
    לכל התגובות
    x