$
הייטק והון סיכון

דווקא עכשיו: אמזון מגייסת 150 עובדים חדשים בישראל

החברה חשפה כי היא מעסיקה בארץ כ-1,150 עובדים והודיעה שתגייס עובדים נוספים החל מהתקופה הקרובה. המשרות מיועדות למרכזי הפיתוח ולמשרדים בתל אביב, בחיפה ובהרצליה אך אינן קשורות או מיועדות לפעילות הקמעונאית של החברה בישראל

מאיר אורבך 09:5923.09.20

חברת אמזון חושפת היום (ד') לראשונה את מספר העובדים שהיא מעסיקה בישראל. על פי הודעה שהוציאה החברה המשרות היא מתכוונת לגייס בתקופה הקרובה 150 עובדים שיביאו את סך עובדי החברה ל-1,300. הגיוסים אינם קשורים או מיועדים לפעילות הקמעונאית של החברה בישראל.

 

 

המשרות מיועדות למרכזי פיתוח ובמשרדים בתל אביב, בחיפה ובהרצליה, המשרות החדשות ייפתחו עבור Annapurna Labs ,Amazon Web Services ,AWS ,Alexa Shopping CloudEndure ‏ Prime Air, ‏Sizmek‏, E8 ו- Lab126 וכוללות מגוון תפקידים כגון: מנהלי לקוחות, מנהלי פיתוח עסקי, מהנדסי פיתוח שבבים, מהנדסי תוכנה, מהנדסי חומרה, מהנדסי ויועצי שירותי הטמעה, מדעני מחקר, מהנדסי פיתוח שבבים, ארכיטקטי פתרונות, מנהלי לקוחות טכניים, מהנדסי אימות ועוד.

 

"אנו נרגשים ליצור 150 מקומות עבודה חדשים, בנוסף לבסיס העובדים האיתן שלנו, שיאפשרו לנו להתחבר למאגר הכישרונות הטכנולוגים המדהימים כאן בישראל", אמר הראל יפהר, מנהל פעילות Amazon Web Services ישראל. "לצוותים שלנו תפקיד מרכזי ביכולתנו להמשיך לחדש עבור לקוחותינו. בסיס העובדים המתרחב שלנו מעיד על המחויבות העמוקה והמתמשכת שלנו להתפתחות הכלכלית של מדינת ישראל, לכישרון המדהים המצוי כאן, כמו גם על ההתמקדות המתמשכת שלנו בתמיכה בלקוחותינו במהלך המגפה ולאחריה".

 

Amazon פתחה לראשונה משרד בישראל בשנת 2014, ומאז התרחבה הפעילות באופן משמעותי הן במספר וגודל הצוותים והן במגוון תפקידיהם. הצוות בישראל תומך כעת בכמה מהפעילויות של Amazon, הכוללות את AWS, Annapurna Labs , Alexa Shopping, Prime Air, Lab126, Cloud Endure, Sizmek ו-E8.

 

הפעילות של אמזון בארץ כוללת הן את ההפעילות המסחרית של AWS והן את מרכזי הפיתוח השונים של החברה. הרכישה המרכזית של החברה היתה של Annapurna Labs. Annapurna Labs מפתחת חומרה בעלת ביצועים גבוהים המיועדת לשימוש אופטימאלי ב- AWS. אנפפורנה הוקמה על ידי בילי הרבויה ונאפה בשארה ואביגדור ווילנץ.

ג'ף בזוס, מנכ"ל אמזון העולמית והראל יפהר מאמזון ישראל ג'ף בזוס, מנכ"ל אמזון העולמית והראל יפהר מאמזון ישראל צילום: אמזון סיון פרג'

 

אמזון פתחה לראשונה משרד AWS בישראל ב- 2014 ובין לקוחותיה, כולל Amdocs, AppsFlyer, Fiverr, Gett, Innovid, ironSource, Kaltura, Lumigo,

MyHeritage, Netafim, NICE, Tel Aviv University, Tnuva, SimilarWeb, Weizmann Institute ורבים נוספים.· כמו כן בשנת 2014 הקימה אמזון מרכז מחקר ופיתוח בישראל. מאז, נוכחות המו"פ של אמזון במדינה התרחבה והיא כוללת כעת את Prime Air, Alexa Shopping ו- Amazon Devices - Lab126, כמו גם פיתוח טכנולוגיות מחשוב, ML, רשת, אבטחה ואחסון מתקדמות עבור AWS באמצעות Annapurna Labs.

 

בשנת 2018 התרחבה AWS ועברה למשרדים חדשים בתל אביב עם Floor28, חלל ייעודי לאירוח אירועים, סדנאות וה-Builders’ Space של AWS, המספק לסטארט-אפים ויזמים בשלב מוקדם משאבים טכנולוגיים, הכוונה והדרכה ממומחי AWS באמצעות תוכנית התמחות בת 10 שבועות.

 

ב-2019 השיקה AWS את התשתית הראשונה שלה בישראל, ופתחה מתקן של Amazon CloudFront. שירות הענן Amazon CloudFront הוא רשת הפצת תוכן (CDN) מאובטחת וניתנת לתכנות המאיצה את הפצת הנתונים, הסרטונים, היישומים ו- APIs למשתמשים ברחבי העולם, עם זמן אחזור נמוך ומהירויות העברה גבוהות.

 

בשנת 2020, AWS השיקה בישראל את Amazon Outposts ואת AWS Direct Connect, המאפשרים לארגונים ישראליים להפעיל את טכנולוגיות AWS במרכזי המחשוב שלהם ולהקים חיבורים ייעודיים לענן AWS. שירות Amazon Outposts מספק ארונות מחשוב ואחסון מנוהלים ומוגדרים לחלוטין, הבנויים עם חומרה ייעודית של AWS, ושמאפשרים ללקוחות להפעיל שירותי AWS שונים כגון שירותי מחשוב, אחסון, מסדי-נתונים ושירותים מקומיים אחרים, תוך חיבור למערך השירותים הרחב של AWS בענן. שירות AWS Direct Connect מאפשר ליצור בקלות חיבור רשת ייעודי מתשתית הלקוח ל- AWS. באמצעות AWS Direct Connect, לקוחות יכולים ליצור קישוריות פרטית בין AWS לסביבת מרכז המחשוב, המשרד או סביבת האירוח המשותפת, ובכך לסייע בהפחתת עלויות, הגדלת את תפוקת רוחב הפס ולהנות מחוויית רשת עקבית יותר מאשר חיבורים מבוססי אינטרנט.

 

בטל שלח
    לכל התגובות
    x