לאחר ההתרחבות לרמת גן וגבעתיים: קפיצה של 66% בהכנסות תל אופן
הכנסות תל אופן ברבעון השני עמדו על 6.4 מיליון שקל. עם זאת, הרווח מפעילות זו עמד על 424 אלף שקל בלבד, לעומת 389 אלף שקל ברבעון המקביל
עלייה בהכנסות תל אופן - אך לא ברווח התפעולי. זאת, לאחר ההתרחבות של מיזם השכרת האופניים מתחילת השנה לרמת גן וגבעתיים. כך עולה מדוחות הרבעון של חברת הלוגיסטיקה פרידנזון, שמפעילה את שירות השכרת האופניים בשיתוף עם עיריית תל אביב.
- המשתמשים זונחים את תל אופן לטובת אופניים חשמליים
- פרידנזון זכתה במכרז להפעלת מסוף רכבת בנמל אשדוד
- נסיעה טובה: האופניים של תל אביב התגלגלו לשנה רווחית
החברה דיווחה כי הכנסות תל אופן ברבעון השני עמדו על 6.4 מיליון שקל, עלייה של 66% לעומת הרבעון המקביל. הרווח מפעילות זו עמד על 424 אלף שקל בלבד, לעומת 389 אלף שקל ברבעון המקביל. בעוד פעילות תל אופן סיפקה ברבעון המקביל דיבידנד של 360 אלף שקל, ברבעון השני של 2016 לא חולק דיבידנד כלל.
קנייה חזקה | קנייה | המתן | מכירה | מכירה חזקה |
מיזם תל אופן, שהושק ב־2011, נמצא בבעלות חברת FSM, שמוחזקת על ידי פרידנזון (45%), ועיריית תל אביב (55%). עיריית ת"א, שכבר השקיעה בפרוייקט 83 מיליון שקל, משלמת ל־FSM מדי שנה 5 מיליון שקל על תחזוקת האפניים ומעבירה לחברה תקבולים, שחלקם המובטח עומד על 2 מיליון שקל בשנה.
פרידנזון רושמת את חלקה בחברת השכרת האופניים בשווי של 3.3 מיליון שקל.
פרידנזון כולה רשמה ברבעון השני עלייה של 21% בהכנסות לסכום של 42.2 מיליון שקל. החברה רשמה רווח נקי של 2 מיליון שקל, ירידה של 13% לעומת התקופה המקבילה.