ניצחון בסופרבול שווה מיליונים לקוורטרבקים
בעוד הבונוסים לזכייה בסופרבול לא שווים יותר מדי, הזכייה בתואר ה-MVP של המשחק עשויה לשדרג את חוזי הפרסום של הכוכבים בכמה מיליונים
הבונוסים שמקבלים שחקני ה-NFL עבור עלייה בשלבי הפלייאוף לא מתאימים לליגה שמכניסה יותר מ-10 מיליארד דולר בשנה. המקסימום ששחקן יכול לקבל עבור עלייה בשלבי הפלייאוף וזכייה בפלייאוף השנה עומד על 172 אלף דולר אבל עבור הקוורטרבקים של שתי הקבוצות, זכייה בגביע לומברדי עשוי לעלות
קוורטבקים הם בדרך כלל הפרצופים המוכרים ביותר בקבוצה וגם השחקנים שזוכים לקלוזאפים הרבים ביותר – מה שמוביל לכך שהם מושכים יותר חסויות. במיוחד אם הם זוכים בפרס הגדול. לדוגמה, ארון רודג'רס מגרין ביי פאקרס חתם על הסכמי חסות בשווי 3 מיליון דולר אחרי הזכייה בסופרבול בעונה שעברה והצטיינותו במשחק עצמו ודרו בריס מניו אורלינס שזכה להסכמי חסות בשווי 6 מיליון דולר מאז הזכייה שלו בסופרבול וב-MVP של המשחק לפני שנתיים.
לעומת זאת, דיון ברנץ', הווייד ריסיבר של הפטריוטס שזכה ב-MVP של סופרבול 2005, לא הצליח לחתום על הסכם חסות אחד מאז. גם סאנטוניו הולמס, שהוביל את פיטסבורג סטילרס לזכייה בסופרבול 2009 עם הופעה גדולה שכללה טאצ'דאון הניצחון – לא ממש הפך לכוכב בשמי החסויות.
טום בריידי ואיליי מאנינג, שזכו כבר בסופרבול ובתארי ה-MVP של המשחק (מאנינג ב-2008 ובריידי ב-2002 ו-2004) הם כבר עכשיו מהמרוויחים הגדולים ביותר ב-NFL מחסויות. בריידי מקבל חסויות בשווי 10 מיליון דולר בשנה ומאנינג בשווי של 7 מיליון דולר. לא ברור אם השניים יכולים להגיע למה שפייטון מאנינג מקבל בשנה מחסויות (15 מיליון דולר) אבל הופעה גדולה היום תקרב אותם לסכום הזה.
בינתיים, קאם ניוטן, הקוורטרבק של קרוליינה פנת'רס, חתם על הסכם חסות בשווי של יותר ממיליון דולר בשנה עם חברת משקאות האנרגיה, גייטורייד.