$
IT

פרסום ראשון

תע"א חתמה על הסכם שיתוף פעולה בתחום הסייבר עם ענקית ה-IT ההודית טק-מהינדרה

ההסכם, הראשון מסוגו עבור תעשיה אווירית, פותח בפני החברה האפשרות לשווק את מוצריה ללקוחות החברה ההודית. הפתרונות של תע"א ישווקו בעיקר ללקוחות בתחומי הביטחון, ממשלות ותשתיות קריטיות

רפאל קאהאן 14:3703.10.18
תע"א הודיעה היום על חתימתו של הסכם שיתוף פעולה ראשון מסוגו עם ענקית המחשוב הארגוני ההודית טק-מהינדרה. על פי ההסכם החברה ההודית תשווק את מוצרי הסייבר של תע"א ואלתא במסגרת היצע השירותים שלה. לטק-מהינדרה פעילות IT בכ-100 מדינות והיא נחשבת כאחתמהחברות הגדולות בתחום בעולם עם כ-140 אלף עובדים.

 

ההסכם מיועד לאפשר לטק-מהינדרה התמודדות במכרזים בתחום אכיפת החוק, מניעת סייבר פלילי, סייבר בטחוני וכן הגנה על תשתיות קריטיות. בין המוצרים והשירותים שיסופקו במסגרת המהלך ניתן למנות: מרכזי בקרת פעילות סייבר (SOC), פעילות CERT ומעבדות לניתוח פורנזי של תקיפות סייבר מתוחכמות.

תעשייה אווירית ממריאה להודו תעשייה אווירית ממריאה להודו צילום: אבי מועלם

 

במסגרת שיתוף הפעולה תספק החברה הישראלית גם שירותי הדרכה ואימון של אנשי מקצוע בתחום. שירותי ייעוץ, שירותי סייבר מנוהלים מרחוק ופיתוח של מוצרים מותאמים לדרישות הלקוחות של טק-מהינדרה. ההסכם יאפשר לתע"א לפתח את הפעילות שלה בהודו ועל פי גורמים בחברה הפוטנציאל של העסקאות במדינה מגיעה למאות מיליוני דולרים בשנה בתחום הסייבר.

 

לטק-מהינדרה יש נציגויות ביותר מ-90 מדינות ברחבי העולם והפעילות המשותפת תאפשר התמקדות בתחומים כגון עבריינות רשת, התמודדות עם איומים מתקדמים, פתרונות סייבר לכוחות הביטחון ובתחום התשתיות הקריטיות אומר בשיחה עם "כלכליסט", רג'יב סינג, סגן נשיא ומנהל תחום סייבר בטק מהינדרה. עוד הוסיף סינג שהטכנולוגיה של תע"א ואלתא מהווה שדרוג של הפתרונות שהחברה תוכל להציע ללקוחותיה הקיימים והעתידיים.

 

"היתרון של טק-מהינדרה עבורנו הוא ביכולת ההטמעה, המתודולוגיה ויכולת ההרחבה (Scaling) של הפתרונות שלנו", אומרת ל"כלכליסט,, אסתי פשין, סגנית נשיא ומנהלת פעילות הסייבר בתע"א. פשין מנתה חמישה יתרונות בפעילות של החברה הישראלית, טכנולוגיה מתקדמת, יכולות מו"פ, חדשנות, ניסיון בשיתופי פעולה ובבניית יכולות. "השילוב של היתרונות של תע"א בתחום האספקה של פתרונות הוליסטים שמאפשרים הגנה מקצה לקצה מתאימה לדרישות של כוחות הביטחון, ממשלות, תשתיות חשמל וארגונים גדולים", הוסיפה פשין.

 

לטק-מהינדרה יש מספר ורטיקלים בהם היא פעילה מאוד מסביר סינג, הוא מנה את תחומי הטלקום, הבריאות, הפיננסים והתעשיה בנוסף לתשתיות הקריטיות ביניהם. ההסכם מהווה המשך להסכמי שיתוף הפעולה שנחתמו בין ישראל להודו בשנתיים האחרונות כך סיפרה במהלך ההכרזה סגנית השגריר, מאיה קדוש. עוד מסרה קדוש שההסכם זכה לברכת הממשלה ויחזק את הקשרים העסקיים בין שתי המדינות.
בטל שלח
    לכל התגובות
    x