ערוץ 24 לא מצליח להתרומם
חודש אחרי ההשקה של לוח השידורים החדש והמבטיח, לערוץ המוזיקה הישראלי יש רייטינג של 0.6% לעומת 0.7% בחודש שלפני ההשקה. קשת מבטיחה להשקיע עוד 16 מיליון שקל, אבל השאלה היא זה ישתלם לה
חודש אחרי שיצא ערוץ 24 בלוח שידורים חדש ומבטיח בהשקעה של 9 מיליון שקל, זוכה ערוץ המוזיקה הישראלי לרייטינג של 0.6% בלבד במהלך חודש נובמבר. זאת לאחר שבסוף השבוע שבו נעשתה השקת לוח השידורים החדש הצליח הערוץ לגרוף רייטינג של 1.1%.
בחודש שלפני ההשקה (אוקטובר)
בספטמבר 2008 רכשה הזכיינית קשת 45% ממניות הערוץ מחברת מימד. קשת פעלה לפי אסטרטגיה שבתוך שלוש שנים היא תוכל לרכוש ממימד את שאר אחזקותיה בערוץ, ולהגיע לשליטה של 89%. הטיעון של קשת היה שהרכישה תציל את הערוץ, שהפסדיו נאמדים ב־50 מיליון שקל, מסגירה. מאז רכשה קשת את הערוץ עלה הרייטינג מ־0.4% בנובמבר 2008 ל־0.6% בנובמבר האחרון, אך כאמור, פחות מאוקטובר 2009. צריך לזכור שערוץ 24 הוא ערוץ נישתי, שמראש הציפייה לרייטינג בו אינה גבוהה. עם זאת, בניגוד לשאר ערוצי הנישה, הערוץ מתקיים על פרסומות, ולכן כדי להצדיק את קיומו צריך לייצר רייטינג סביר.
יוסי סטרוגו, מנכ"ל קבוצת מימד, אמר בזמן הרכישה שלמרות הצלחותיו של הערוץ, הסביבה העסקית והרגולטורית מאיימת על קיומו, ושהחבירה לקשת היא תנאי חשוב להישרדותו.
בקשת מיהרו להשתלט על הרכש החדש, ומנכ"ל קשת אבי ניר הפך את ערוץ המוזיקה הישראלי ל"בייבי" החדש שלו. כבר במרץ 2009 החלו בקשת להוציא כסף על הערוץ ויצאו בפרויקט השקה מחדש באמצעות שידורים חיים מהאולפן השקוף, ולפני חודש יצאו עם לוח שידורים חדש. לא אחת הצהירו בערוץ 24 כי בכוונת הבעלים להשקיע בהפקות וברכש תוכן עוד 16 מיליון שקל, בנוסף ל־9 מיליון שקל שהושקעו.
על אף המיליונים שהושקעו, בינתיים נראה כי ההשקה מחדש לא מצליחה ליצור את הרייטינג המבוקש. הרשימה המרשימה של סדרות מקור של הערוץ, בהם כוכבים רבים כמו דידי הררי, ירון אילן ושבי זרעיה, אינה מרימה את לוח השידורים. בכירים בטלוויזיה טוענים שבקשת לא יודעים לפי שעה מה לעשות עם הערוץ, שבינתיים רק שואב כספים. מערוץ 24 נמסר בתגובה: "ערוץ 24 עומד בכל היעדים שהציב לעצמו, ואף בסופי השבוע הנתונים עולים מעל ומעבר ליעדים".