אליהו ממנה את גבי פיקר מפרשת "מדבקת הפלא" לדירקטור במגדל
דן זיסקינד, משה הבא, הרצל שלם ושמואל פנחס יפרשו מדירקטוריון החברה; ד"ר פיקר, מקורבו של ראש הממשלה נתניהו, ימונה לדירקטוריון; בסוף השבוע הודיע המנכ"ל יונל כהן על התפטרותו
השינוים בחברת הביטוח מגדל נמשכים. לאחר שביום חמישי האחרון הודיע מנכ"ל מגדל בחמש השנים האחרונות יונל כהן על פרישה, אישרה היום אסיפת בעלי המניות של מגדל החלפת רוב הדירקטורים במגדל.
- לא כולם עומדים בקצב של אליהו
- יונל כהן התפטר מתפקיד מנכ"ל מגדל; עופר אליהו צפוי להחליפו
- קשיי ההסתגלות של בכירי מגדל לקו של אליהו
כך לא ימשיכו לכהונה נוספת דן זיסקינד, לשעבר מנהל הכספים הראשי של טבע והיום דירקטור בטבע, משה הבא, לשעבר יו"ר דואר ישראל, הרצל שלם, לשעבר יו"ר כלל תיירות ופרופ' שמואל פנחס.
אסיפת בעלי המניות החליטה למנות מחדש את הדירקטורים רונית אברמזון וישראל אליהו ולבחור לתקופת כהונה ראשונה את ד"ר גבריאל פיקר, המכהן גם כדירקטור בחברת אליהו הביטוח הפרטית של שלמה אליהו. אליהו עצמו מונה ליו"ר מגדל במקומו של אהרון פוגל שפרש.
שמו של פיקר, רופא שינים ירושלמי, עלה לכותרות כמקורבו של ראש הממשלה בנימין נתניהו ובהמשך בשל מעורבותו בפרשת מדבקת הפלא - פיקר נשכר על ידי אריק קליין ועמוס בוחניק לשמש כמנכ"ל חברה בשם לייף קיפר שטענה כי פיתחה מדבקה שיכולה להתריע על התקפי לב וכי הפטנט נמכר במיליוני דולרים לחברה טייואנית מה שהתברר כלא נכון. לאחר שנחשפה הפרשה בכלי התקשורת פיקר התפטר מתפקידו וטען כי הונו אותו ולימים גם העיד במשפט כנגד השנים שבסיומו הורשעו בעבירות מרמה שונות.
אליהו בעצם מרכיב כעת דירקטוריון צר יותר מזה שהיה עד כה - הכולל פחות שלושה דירקטורים. בדירקטוריון מגדל חברים עוד שלושה דירקטורים חיצוניים אייל בן שלוש, יגאל בר יוסף ויעקב דנון.